fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Amerikaanse CNH Industrial gaat samenwerken met Nederlandse Tobroco Giant

CNH Industrial gaat onder de merken Case Construction Equipment en New Holland Construction wielladers van Tobroco Giant verkopen in de VS. - Foto: Matthijs Verhagen

CNH Industrial, moederbedrijf van machinemerken New Holland, Case IH, Steyr, Raven en Kongskilde, gaat samenwerken met Tobroco Giant in Oisterwijk (N.-Br.). Het Amerikaanse concern wil wielladers verkopen in de VS.

CNH Industrial wil onder de merken Case Construction Equipment en New Holland Construction in Noord-Amerika wielladers gaan verkopen. Om die reden heeft het Amerikaanse concern een samenwerkingsovereenkomst getekend met de Nederlandse machinefabrikant Tobroco Giant.

Elektrische wielladers

Het gaat in eerste instantie om de compacte wielladers van 1 tot 5 ton. Daarnaast wil CNH Industrial in de tweede helft van 2023 ook de elektrische wielladers vermarkten.

Nieuwe modellen op ConExpo in VS

De nieuwe modellen worden in maart 2023 op vakbeurs ConExpo in Las Vegas (VS) onthuld. In de tweede helft van 2023 zijn ze via het dealernetwerk van Case IH en New Holland in Noord-Amerika verkrijgbaar.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Beheer
WP Admin