fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Mitas introduceert twee nieuwe bandenmaten

De nieuwe bandenmaten 620/40R22,5 en 620/75R26 heeft bandenfabrikant Mitas speciaal ontworpen voor getrokken landbouwmachines, zoals balenpersen, strooiers, bandharken en opraapwagens. - Foto: Mitas

De Tsjechische bandenfabrikant Mitas, onderdeel van Trelleborg, lanceert twee nieuwe bandenmaten voor radiaalbandenserie Agriterra 02: de 620/40R22,5 en 620/75R26.

De nieuwe bandenmaten 620/40R22,5 en 620/75R26 heeft bandenfabrikant Mitas speciaal ontworpen voor getrokken landbouwmachines, zoals balenpersen, strooiers, bandharken en opraapwagens. Het Agriterra 02-profiel beschikt volgens de fabrikant over een uitstekend draagvermogen. Dankzij de grote voetafdruk heeft de band een verbeterde tractie, terwijl de slip wordt verminderd.

Goedgekeurd tot snelheid van 65 km/u

De banden zijn goedgekeurd voor een maximale snelheid van 65 km/u. Ze hebben een hoog laadvermogen. Volgens de fabrikant zijn de banden geschikt voor gebruik op de weg en offroad.

Met deze twee nieuwe bandenmaten omvat het huidige Agriterra-02-bandengamma veertien maten voor velgen van 22,5 tot 30,5 inch.
De prijs van de banden is niet bekendgemaakt.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: 8 bandendrukwisselsystemen getest

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Drie nieuwe maten Alliance-cultuurbanden Agriflex+ 363 VF

Bandenfabrikant Alliance levert drie nieuwe bandenmaten in de serie Agriflex+ 363 XT VF-cultuurbanden.
Afbeelding artikel

Alliance breidt matenpakket Agriflex+ 372 VF-banden uit

Alliance-importeur Zuid West Banden meldt dat het pakket van de Agriflex+ 372 VF-banden is uitgebreid met vijf nieuwe bandenmaten.
Afbeelding artikel

Innovatieve Galileo CupWheel-band getest op klei in de polder

WUR Open teelten monteerde de CupWheel-band op een Fendt 820 met vijfschaar wentelploeg om bovenover te ploegen op klei. Een impressie.
Beheer
WP Admin