fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Lemken neemt aandeel in softwarebedrijf Track32

Lemken en Track32 werkten al samen aan de ontwikkeling van software voor beeldherkenningstechniek voor de IC Weeder AI-schoffels. - Foto's: Lemken

Machinefabrikant Lemken neemt een belang in softwarebedrijf Track32. Het bedrijf, gevestigd in Ede (Gld.), is gespecialiseerd in software en kunstmatige intelligentie.

Track32 werkte al eerder met Lemken samen bij de ontwikkeling van software voor beeldherkenningstechniek op de cameragestuurde IC Weeder AI-schoffels.

Technologie in eigen huis

Lemken hoopt met de investering toekomstige technologieën in eigen huis te ontwikkelen en het ontwikkelingsproces te versnellen. Voor Track32 biedt de samenwerking meer planningszekerheid en een groter groeipotentieel.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Amerika doet Chinese landbouwdrones in de ban

Drones maken een razendsnelle opmars in de Amerkaanse landbouw, maar de gevolgen kunnen ernstig zijn als de landbouwdrones in verkeerde handen...
Afbeelding artikel

Waarom investeert grote Australische teler in LaserWeeder van €1,3 miljoen?

Door groeiende onkruiddruk en een tekort aan arbeidskrachten ontdekt het Australische Tripod Farmers de LaserWeeder van €1,3 miljoen.
Beheer
WP Admin