fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Buitenbeurs TKD terug bij Nobelhorst Almere

De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa en wordt in 2023 voor de 28ste keer georganiseerd. De beurs is bedoeld voor geïnteresseerden in grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie. -Foto: Hans Prinsen

De Technische Kontakt Dagen (TKD) vinden in 2023 weer plaats bij Nobelhorst Almere. Afgelopen jaar moest de organisatie van het grondverzet- en recyclingevenement uitwijken naar het Almeerderstrand. Door onderhoudswerkzaamheden bleek dat terrein niet stabiel genoeg en werd buitenbeurs TKD 2022 afgelast.

In 2020 lastte de organisatie de driedaagse buitenbeurs TKD ook noodgedwongen af wegens de coronapandemie. Een jaar later kon de beurs niet doorgaan wegens de strenge coronamaatregelen die toen van kracht waren. De 28ste editie van de TKD vindt plaats op 8, 9 en 10 juni 2023.

Grootste buitenbeurs van West-Europa

De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa en wordt voor de 28ste keer georganiseerd. Iedereen die geïnteresseerd is in grondverzet-en recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie, kan op de TKD machines vergelijken en testen.

De TKD omvat een buitenterrein van 118.000 m2 voor demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtauto’s en dumpers.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

FOTO | In elke schaal en prijsklasse een model op landbouwminiaturenbeurs L.C.N.

Tijdens de drukbezochte miniaturenbeurs van L.C.N. wordt flink uitgepakt; in bijna elke schaal en prijsklasse is wel een model te vinden.
Afbeelding artikel

Franse vakbeurs Sima wordt AgriSima

De grootste vakbeurs van landbouwmachines in Frankrijk, de Sima, krijgt een nieuwe naam. In 2026 gaat AgriSima van start.
Afbeelding artikel

Miniaturenbeurs L.C.N. mekka voor liefhebbers van landbouwminiaturen

Voor het tweede jaar is Expo Houten het mekka voor liefhebbers van landbouwminiaturen. Op 12-13 oktober organiseert L.C.N. daar zijn 34e...
Beheer
WP Admin