fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Buitenbeurs TKD terug bij Nobelhorst Almere

De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa en wordt in 2023 voor de 28ste keer georganiseerd. De beurs is bedoeld voor geïnteresseerden in grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie. -Foto: Hans Prinsen

De Technische Kontakt Dagen (TKD) vinden in 2023 weer plaats bij Nobelhorst Almere. Afgelopen jaar moest de organisatie van het grondverzet- en recyclingevenement uitwijken naar het Almeerderstrand. Door onderhoudswerkzaamheden bleek dat terrein niet stabiel genoeg en werd buitenbeurs TKD 2022 afgelast.

In 2020 lastte de organisatie de driedaagse buitenbeurs TKD ook noodgedwongen af wegens de coronapandemie. Een jaar later kon de beurs niet doorgaan wegens de strenge coronamaatregelen die toen van kracht waren. De 28ste editie van de TKD vindt plaats op 8, 9 en 10 juni 2023.

Grootste buitenbeurs van West-Europa

De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa en wordt voor de 28ste keer georganiseerd. Iedereen die geïnteresseerd is in grondverzet-en recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie, kan op de TKD machines vergelijken en testen.

De TKD omvat een buitenterrein van 118.000 m2 voor demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtauto’s en dumpers.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Agrishow 2024: megadrone, veldrobots en autonome vrachtwagen

Op Agrishow 2024 zag TREKKER een megadrone, veldrobots die een Braziliaanse boerderij bemannen en multifunctionele autonome vrachtauto.
Afbeelding artikel

FOTO | Braziliaanse mechanisatie toont eigen gezicht op Rural Show Coopavel

TREKKER-lezers zagen op de Rural Show Coopavel in Brazilië verschillen tussen de Braziliaanse en Nederlandse mechanisatie, maar zeker ook overeenkomsten.
Afbeelding artikel

Gerobotiseerde snoeiarm van Robotic Perception snoeit in boom- en wijngaarden

Start-up Robotic Perception demonstreerde een prototype van een gerobotiseerde snoeiarm op robotbeurs World Fira in Toulouse (Fr.).
Beheer
WP Admin