fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Technische Kontakt Dagen uitgesteld naar 2023

Archieffoto van de Technische Kontakt Dagen (TKD). De demonstratiebeurs voor grondverzet- en sloopmaterieel gaat dit jaar niet door. Het terrein in Almere is niet geschikt voor zware machines. - Foto: Hans Prinsen

De Technische Kontakt Dagen (TKD) 2022 in Almere worden verschoven naar 2023. Het Almeerderstrand, waar het evenement van 9 tot 11 juni 2022 zou plaatsvinden, is ongeschikt voor zware machines.

Tijdens de laatste inspectie van het 7 hectare grote terrein bleek de ondergrond is niet stabiel genoeg voor zwaar materieel. De matige bodemgesteldheid is het gevolg van onderhoudswerkzaamheden van de gemeente Almere.

De beursorganisatie heeft gezocht naar een alternatieve locatie voor het evenement. Deze bleek op korte termijn niet te vinden. Daarom heeft de beursorganisatie besloten de TKD te verplaatsen naar 2023.

Teleurstelling voor exposanten en bezoekers

Het is een teleurstelling voor exposanten en bezoekers die elkaar na jaren van afwezigheid vanwege de coronapandemie weer zouden ontmoeten. De organisatie heeft de exposanten inmiddels geïnformeerd.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Foto | Elektrische grondverzetmachines winnen terrein op machinebeurs TKD

Veel nieuws op machinebeurs TKD. Naast nieuwe modellen met dieselmotor ontwikkelen fabrikanten elektrisch aangedreven bouwmachines.
Afbeelding artikel

Buitenbeurs TKD terug bij Nobelhorst Almere

De Technische Kontakt Dagen (TKD) vinden in 2023 weer plaats bij Nobelhorst Almere. Dit jaar werd de TKD afgelast.
Afbeelding artikel

Wiptest met een trekker | Voorronde Beste Trekkerchauffeur

Welke kandidaat uit de voorronde van Beste Trekkerchauffeur 2022 rijdt het snelst een kuubskist mét bal over een wip?
Beheer
WP Admin