fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Blog | ‘Mooie jaarafsluiting met Michels Mooiste’

Fotograaf Michel Velderman (rechts) ontvangt uit handen van TREKKER-hoofdredacteur Bas van Hattum het allereerste exemplaar TREKKER Jaarboek 'Michels Mooiste'. Bas legt in zijn blog uit waarom een fotogaaf centraal staat in het jaarboek. - Foto: Michel Velderman

Alle abonnees van TREKKER magazine krijgen deze maand gratis het TREKKER Jaarboek. De titel luidt ‘Michels Mooiste’, met centraal daarin fotograaf Michel Velderman. Waarom een fotograaf centraal?

Dat zit zo. Michel Velderman valt op door zijn bijzondere fotografie. 12,5 jaar geleden werd hij voor de eerste keer uitgenodigd door de redactie. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat Michel kort erna zijn baan opzegde en vol voor zijn carrière ging als specialist in de foto- en filmografie van trekker en landbouwmachines. En dat lukte. Niet alleen voor TREKKER. Vooral veel fabrikanten, importeurs en loonwerkers mag Michel tot zijn klantenbestand rekenen.

Spanning en gevoel

Het lukt Michel als geen ander om spanning en ‘gevoel’ in een foto te leggen. En dat past precies bij het merk TREKKER. Het TREKKER Jaarboek 2023 bevat Michels mooiste momenten van 12,5 jaar fotografie in de landbouw. Zowel nieuw als oldtimers – trekkers, machines én zelfrijders – die allemaal op een bijzondere wijze zijn vastgelegd.

Tips en trucs

Behalve mooie kijkplaten en achtergrondverhalen bevat het boek fototips en -trucs van Michel. Hij legt uit hoe jij de mooiste foto’s kan maken. Hij laat zien welke gereedschappen in zijn auto liggen, en geeft de camera-instellingen prijs bij veel foto‘s. Dus wie wil, kan er veel uithalen en zelf een volgende stap zetten in fotografie.

Even lekker genieten van al het moois dat onze branche biedt en heeft rondrijden op de Nederlandse akkers en erven. Een prima moment om 2022 af te sluiten en vol gas door te rijden naar 2023.

Auteur: Bas van Hattum

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

TREKKER test Finse Valtra Q285; dit zeggen gebruikers

Voor wie een trekker zoekt in de klasse van 250 tot 300 pk, levert Valtra de Q285. TREKKER test de...
Afbeelding artikel

BEURSPRIMEUR | Mechan onthult elektrische MF-trekker op ATH

Mechan presenteert binnenkort op vakbeurs ATH een elektrische MF-trekker, die enigszins lijkt op een compacte trekker uit de MF 1700-serie.
Afbeelding artikel

Kramp levert draadloze Twin-ledzwaailampen met instelbare flitspatronen

Onderdelenleverancier Kramp brengt de draadloze Twin-ledzwaailampen op de markt die synchroon of om-en-om kunnen knipperen.
Beheer
WP Admin