fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Trekker Case IH Puma 260 CVX Drive met ruimere stille cabine

Machinefabrikant Case IH heeft een nieuw topmodel voor de Puma-trekkerserie ontwikkeld: de Case IH Puma 260 CVX Drive. De trekker heeft een grotere en geluidsarme cabine en een nieuwe armleuning voor de bediening. - Foto: Case IH

Machinefabrikant Case IH heeft trekker Case IH Puma 260 CVX Drive uitgerust met een grotere, stillere cabine en een nieuwe armleuning voor de bediening van de trekker.

Case IH toont de vernieuwde trekker op de internationale vakbeurs Sima van 6 tot en met 10 november in Parijs voor het eerst aan publiek. De trekker beschikt over een grotere en stillere cabine. De fabrikant beweert dat de trekker Case IH Puma 260 CVX Drive de geluidsarmste cabine heeft in de Puma-serie 180-240 pk.

Automatische gegevensoverdracht

Daarnaast heeft de Case IH Puma 260 CVX Drive een nieuwe armleuning voor de bediening, inclusief instelbare bedieningsknoppen en een AFS Pro 1200-touchscreenterminal. Trekkerchauffeurs kiezen hiermee hun gewenste instellingen en registreren automatisch bedrijfsgegevens. AFS connect™-telematica zorgt voor een directe gegevensuitwisseling tussen de trekker en het MyCaseIH-portal.

Case IH maakt meer details bekend over de Case Puma 260 CVX Drive op mechanisatievakbeurs Sima van 6-9 november in Parijs.

Auteur: Annelies Bakker

Bekijk en vergelijk alle trekkermodellen van Case IH op Trekkeronline

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Beeld uitgelekt van nieuw topmodel Steyr

Er zit een nieuw topmodel aan te komen bij de Oostenrijkse machinefabrikant Steyr. Wat voor model en wanneer precies, is niet...
Afbeelding artikel

Oproep: deel je ervaring met de New Holland TVT-serie

Ben je, of was je, in het bezit van een New Holland TVT? Dan is TREKKER benieuwd naar jouw ervaringen met...
Afbeelding artikel

John Deere en GUSS Automation presenteren autonome spuitrobot Electric GUSS

John Deere en GUSS Automation tonen Electric GUSS, de eerste autonome en volledig elektrisch aangedreven spuitrobot ter wereld.
Beheer
WP Admin