Terug naar nieuwsoverzicht

Trekker Case IH Puma 260 CVX Drive met ruimere stille cabine

Machinefabrikant Case IH heeft een nieuw topmodel voor de Puma-trekkerserie ontwikkeld: de Case IH Puma 260 CVX Drive. De trekker heeft een grotere en geluidsarme cabine en een nieuwe armleuning voor de bediening. - Foto: Case IH

Machinefabrikant Case IH heeft trekker Case IH Puma 260 CVX Drive uitgerust met een grotere, stillere cabine en een nieuwe armleuning voor de bediening van de trekker.

Case IH toont de vernieuwde trekker op de internationale vakbeurs Sima van 6 tot en met 10 november in Parijs voor het eerst aan publiek. De trekker beschikt over een grotere en stillere cabine. De fabrikant beweert dat de trekker Case IH Puma 260 CVX Drive de geluidsarmste cabine heeft in de Puma-serie 180-240 pk.

Automatische gegevensoverdracht

Daarnaast heeft de Case IH Puma 260 CVX Drive een nieuwe armleuning voor de bediening, inclusief instelbare bedieningsknoppen en een AFS Pro 1200-touchscreenterminal. Trekkerchauffeurs kiezen hiermee hun gewenste instellingen en registreren automatisch bedrijfsgegevens. AFS connect™-telematica zorgt voor een directe gegevensuitwisseling tussen de trekker en het MyCaseIH-portal.

Case IH maakt meer details bekend over de Case Puma 260 CVX Drive op mechanisatievakbeurs Sima van 6-9 november in Parijs.

Auteur: Annelies Bakker

Bekijk en vergelijk alle trekkermodellen van Case IH op Trekkeronline

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Belarus-trekker met Fase V-motor in Nederland

Belarus-importeur Andela toont op Landbouwbeurs Leeuwarden een nieuw type Belarus, met onder de motorkap een moderne 95 pk sterke Caterpillar Fase...
Afbeelding artikel

Nieuw topmodel Steyr Absolut CVT met 280 pk

Steyr heeft een nieuw topmodel gebouwd met 280 pk voor gebruikers die meer vermogen willen: de Steyr Absolut 6280 CVT.
Afbeelding artikel

Goldoni koopt 8.000 Hyundai Doosan-dieselmotoren

Goldoni Keestrack heeft een overeenkomst gesloten met Hyundai Doosan Infracore voor de levering van 8.000 Hyundai Doosan-dieselmotoren.
Beheer
WP Admin