Terug naar nieuwsoverzicht

Caroline Bekkering nieuwe directeur Fedecom

Caroline Bekkering treedt in de voetsporen van Gerard Heerink, die met pensioen gaat. Bekkering volgt hem per 1 januari 2023 op als directeur van branchevereniging Fedecom. - Foto: Geerke Vermeulen

Vanaf 1 januari 2023 wordt Caroline Bekkering de nieuwe directeur van branchevereniging Fedecom. Zij volgt Gerard Heerink op die met pensioen gaat.

Bekkering is nu nog werkzaam als manager werkgeverszaken bij Bovag. Zij is daar verantwoordelijk voor het sociaal-economisch beleid en geeft leiding en advies aan specialisten op het vlak van werkgeverszaken.

In een persbericht meldt Fedecom bij monde van voorzitter Menko Boersma dat de brancheorganisatie onderweg is naar een nieuwe toekomst. “Wij zullen meer aandacht moeten schenken aan klimaatmaatregelen, emissies en de toepassing van nieuwe techniek. Daarnaast moeten we voldoende aandacht besteden aan het vraagstuk van voldoende beschikbaar en vakbekwaam talent in de toekomst. Samenwerking met verwante organisaties en instellingen is daarbij absoluut noodzakelijk”, zegt Boersma.

Samenwerking noodzakelijk

Bekkering heeft een brede kennis, interesse en nieuwsgierigheid met een hart voor ondernemerschap. Daarmee is ze volgens Fedecom in staat draagvlak te creëren voor de plannen van de brancheorganisatie.

Fedecom behartigt de belangen van fabrikanten, importeurs en dealers in de agrotechniek, veehouderijtechniek, groentechniek, tuinbouwtechniek en industrie & intern transport. Fedecom heeft bijna 1.000 leden. De branchevereniging heeft een gezamenlijke jaaromzet van € 5,5 miljard en 16.500 medewerkers in dienst.

Lees ook: Mechanisatiebranche minder optimistisch over tweede helft 2022

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fusie strooierfabrikanten Bogballe en Bredal

De Deense strooierfabrikanten Bredal en Bogballe bundelen hun krachten en investeren samen in de ontwikkeling van kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Marc Jansen nieuwe CEO van Trioliet

Marc Jansen is vanaf 1 maart de nieuwe CEO van machinefabrikant Trioliet.
Afbeelding artikel

Klaas Jan Bijker nieuwe directeur van machinefabrikant Zuidberg

Klaas Jan Bijker is benoemd tot algemeen directeur van machinefabrikant Zuidberg in Ens (Fl.). Hij volgt Jeroen Zuidberg op.
Beheer
WP Admin