Terug naar nieuwsoverzicht

Hellmann Worldwide Logistics opent groot magazijn voor Claas

Bij de opening van het nieuwe Claas-magazijn waren directieleden van Claas en Hellmann evenals vertegenwoordigers van de gemeente Oelde (D.) aanwezig. - Foto: Claas

Hellmann Worldwide Logistics opent een nieuw magazijn voor machinfabrikant Claas met een oppervlakte van 18.000 m2 in het Duitse Oelde. Vanuit dit magazijn wordt de Claas-fabriek in Harsewinkel (D.) voorzien van machineonderdelen.

Het huidige magazijn van Hellman een oppervlakte van 9.000 m2 krijgt er na de afsluiting van de tweede bouwfase nog eens 9.000 m2 bij. Op deze manier anticipeert Hellman op de aanhoudende groei van de machinefabrikant Claas.

Het nieuwe magazijn is een van de grootste vestigingen van Hellmann in Duitsland. Bij de opening waren naast directieleden van Claas en Hellmann ook vertegenwoordigers van de gemeente Oelde aanwezig.

Opslag machineonderdelen Claas

Hellmann gebruikt het magazijn voor de opslag van machineonderdelen uit India, Turkije en China voor Claas. In Oelde worden onderdelen – variërend van eenvoudige schroeven tot 120 kilo zware aandrijfkasten – opgeslagen, verpakt en verwerkt.

Wereldwijd werken bij Claas bijna 12.000 mensen. De machinefabrikant behaalde in 2021 een omzet van € 4,8 miljard.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fusie strooierfabrikanten Bogballe en Bredal

De Deense strooierfabrikanten Bredal en Bogballe bundelen hun krachten en investeren samen in de ontwikkeling van kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Marc Jansen nieuwe CEO van Trioliet

Marc Jansen is vanaf 1 maart de nieuwe CEO van machinefabrikant Trioliet.
Afbeelding artikel

Klaas Jan Bijker nieuwe directeur van machinefabrikant Zuidberg

Klaas Jan Bijker is benoemd tot algemeen directeur van machinefabrikant Zuidberg in Ens (Fl.). Hij volgt Jeroen Zuidberg op.
Beheer
WP Admin