fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Bélair brengt voerdoseerwagen met ‘aanbouwgrazer’ op de markt

Naast de aanbouwgrazer produceert de Franse machinefabrikant Bélair zerograzers die alleen geschikt zijn voor het voeren van vers gras. - Foto: Bélair

De Franse machinefabrikant Bélair introduceert een koppeling aan voerdoseerwagens, een zogenoemde aanbouwgrazer. Daarmee kun je een getrokken hakselaar met klepelmaaier aankoppelen aan de wagen en vers gras in de stal voeren.

Op die manier is de voerdoseerwagen ook te gebruiken als grazer. De aanbouwgrazer, een hakselaar met klepelmaaier, wordt aan de rechterkant van de voerdoseerwagen gemonteerd. Volgens de fabrikant zijn zowel de Corsaire-hakselaars uit het Bélair-programma hiervoor geschikt als machines van andere fabrikanten.

Zerograzers

Naast de aanbouwgrazer produceert Bélair zerograzers. Deze stalvoerwagens zijn alleen geschikt voor het voeren van vers gras.
Farmstore is sinds 1 september importeur van Bélair-machines in Nederland.

Auteur: Robin Looman

Ben je op zoek machines en onderdelen van Bélair? Kijk op Traktorpool.nl​

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

BvL bouwt compacte voermengwagen met drie mengvijzels

De nieuwe compacte V-MIX Plus-voermengwagen van fabrikant BvL beschikt over drie mengvijzels en een maximale inhoud van 34 kuub.
Afbeelding artikel

Elektrische voermengwagen Marmix E-Mix in 2023 op de markt

Importeur Abemec heeft samen met machinefabrikant Marmix de elektrisch aangedreven voermengwagen E-Mix ontwikkeld.
Afbeelding artikel

Zelfrijdende Tatoma Gigamix-voermengwagen met 510 pk

De Spaanse machinefabrikant Tatoma Group levert naar eigen zeggen 's werelds sterkste zelfrijdende voermengwagen: de Tatoma Gigamix.
Beheer
WP Admin