fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Merknaam Ploeger wordt Oxbo

EPD 540e zelfrijdende erwtendorser van machinefabrikant Ploeger. De Ploeger-machines gaan verder onder de noemer Oxbo. - Foto: Annelies Bakker

Al vele jaren levert de Ploeger Oxbo Group oogst- en bemestingmachines onder de merknamen Oxbo, Ploeger, Bourgoin en FMC. Dit gaat veranderen. In de toekomst hanteert de machinefabrikant alleen nog de merknaam Oxbo.

De fabrikant geeft als reden voor de naamswijziging dat door alle merknamen onder een noemer te brengen de communicatie met klanten en werknemers wereldwijd verbetert. In de toekomst gaat de communicatie via één website en uniforme sociale mediakanalen.

Merknaam Oxbo in 2023 wereldwijd

De nieuwe branding wordt in 2023 wereldwijd verder uitgerold. Onder het merk Oxbo gaat het bedrijf door met het ontwikkelen van innovatieve producten en technologieën.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Ploeger test erwtendosser op drie assen

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Beheer
WP Admin