fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Merknaam Ploeger wordt Oxbo

EPD 540e zelfrijdende erwtendorser van machinefabrikant Ploeger. De Ploeger-machines gaan verder onder de noemer Oxbo. - Foto: Annelies Bakker

Al vele jaren levert de Ploeger Oxbo Group oogst- en bemestingmachines onder de merknamen Oxbo, Ploeger, Bourgoin en FMC. Dit gaat veranderen. In de toekomst hanteert de machinefabrikant alleen nog de merknaam Oxbo.

De fabrikant geeft als reden voor de naamswijziging dat door alle merknamen onder een noemer te brengen de communicatie met klanten en werknemers wereldwijd verbetert. In de toekomst gaat de communicatie via één website en uniforme sociale mediakanalen.

Merknaam Oxbo in 2023 wereldwijd

De nieuwe branding wordt in 2023 wereldwijd verder uitgerold. Onder het merk Oxbo gaat het bedrijf door met het ontwikkelen van innovatieve producten en technologieën.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Ploeger test erwtendosser op drie assen

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Carlos Verschueren: ‘Wij ontwikkelen dealernetwerk Zasso voor Benelux’

Welke plannen heeft Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren, met de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso?
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin