fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Merknaam Ploeger wordt Oxbo

EPD 540e zelfrijdende erwtendorser van machinefabrikant Ploeger. De Ploeger-machines gaan verder onder de noemer Oxbo. - Foto: Annelies Bakker

Al vele jaren levert de Ploeger Oxbo Group oogst- en bemestingmachines onder de merknamen Oxbo, Ploeger, Bourgoin en FMC. Dit gaat veranderen. In de toekomst hanteert de machinefabrikant alleen nog de merknaam Oxbo.

De fabrikant geeft als reden voor de naamswijziging dat door alle merknamen onder een noemer te brengen de communicatie met klanten en werknemers wereldwijd verbetert. In de toekomst gaat de communicatie via één website en uniforme sociale mediakanalen.

Merknaam Oxbo in 2023 wereldwijd

De nieuwe branding wordt in 2023 wereldwijd verder uitgerold. Onder het merk Oxbo gaat het bedrijf door met het ontwikkelen van innovatieve producten en technologieën.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Ploeger test erwtendosser op drie assen

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

EM Benelux start import en verkoop Poolse EM-machines

EM Benelux is sinds mei 2024 gestart met het importeren en verkopen van EM-machines uit Polen.
Afbeelding artikel

Frans autobedrijf koopt opnieuw CNH-dealers

De Franse tak van de Zwitserse Emil Frey-groep is de nieuwe eigenaar van Gabagri, een dealerbedrijf dat onder meer Case IH...
Afbeelding artikel

Opening Lemken-fabriek in Dinteloord uitgesteld door cyberaanval

Lemken is op 11 mei aangevallen door hackers. De fabrikant heeft de opening van de nieuwe schoffelmachinefabriek in Dinteloord uitgesteld.
Beheer
WP Admin