fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

MSH Oldenburger neemt dealerschap Deutz-Fahr over

Een Deutz-Fahr-trekker. Machineservice Hiemstra zet het dealerschap van Deutz-Fahr per 1 juni voort onder de naam MSH Oldenburger. - Foto: Hans Prinsen

SDF Benelux maakt bekend dat LMB Oldenburger het Deutz-Fahr-dealerschap voor trekkers overdraagt aan Machineservice Hiemstra uit Twijzel (Fr.). Vanaf 1 juni zet dit bedrijf het dealerschap onder de naam MSH Oldenburger voort.

Door het samengaan van LMB Oldenburger uit Lutjegast met MSH Machine Service Hiemstra uit Twijzel is mechanisatiebedrijf MSH Oldenburger een feit. SDF Benelux heeft met MSH Oldenburger ‘een jong maar ervaren bedrijf als dealer aangesteld’.

Twee vestigingen

Het Friese bedrijf gaat het merk Deutz-Fahr op twee vestigingen vertegenwoordigen. Service wordt verleend vanuit de bestaande locatie in Lutjegast en vanuit de nieuwe vestiging in Twijzel.

Auteur: Robin Looman

Zoek je een tweedehandse Deutz-Fahr? Neem een kijkje op Traktorpool.nl

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duport en Pöttinger gaan uit elkaar

Duport stopt dit najaar met de import van Pöttinger-machines. Machinefabrikant Pöttinger start in oktober met Pöttinger Nederland.
Afbeelding artikel

Reesink Handling gaat MX-producten verkopen

Reesink Handling gaat MX-producten verkopen voor verreikers, compacttrekkers, smalspoortrekkers en trekkers tot 400 pk.
Afbeelding artikel

Perdaems pakt verkoop Claydon-machines in Zuid-Nederland op

Perdaems Landbouwtechniek pakt de verkoop van Claydon-machines op in Zuid-Nederland. Het Britse Claydon is bekend van no-till-zaaimachines.
Beheer
WP Admin