fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

WVS uit Horssen wordt importeur van Reiter-bandharken

Tot nu toe was Duport uit Dedemsvaart (Ov.) aanspreekpunt voor Reiter in Nederland. Er zijn twee Reiter-machines verkocht in Nederland. Foto: Koos van der Spek.

Mechanisatiebedrijf WVS uit Horssen (Gld.) wordt importeur van de Reiter-bandharken uit Oostenrijk.

Het bedrijf met hydrauliek- en reparatieservice, hoogwerkerverhuur en een Schäffer-dealerschap is de nieuwe Nederlandse importeur van het merk Reiter. De Oostenrijkse machinefabrikant Reiter bouwt verschillende types bandharken: getrokken, gedragen en een model voor in de fronthef. Momenteel zijn een 9 meter brede getrokken bandhark en een 3 meter brede machine voor in de fronthef onderweg naar het mechanisatiebedrijf van Walter en Cindy van Summeren. Zij zetten de machines worden ingezet voor demonstraties.

Duport verder met Pöttinger

Tot nu toe was machinefabrikant en –importeur Duport uit Dedemsvaart (Ov.) het aanspreekpunt voor Reiter-machines in Nederland. De aanleiding voor deze wisseling is dat Pöttinger, een machinemerk wat Duport importeert, heeft aangekondigd zelf ook met een bandhark op de markt te komen.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

New Holland stopt met verkoop van ploegen

New Holland stopt met de verkoop van ploegen en heeft de Zweedse fabriek verkocht. Een Duits bedrijf heeft de ploegenfabriek overgenomen.
Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

New Holland viert 60 jaar Basildon met T7.300 Special Edition

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van zijn trekkerfabriek in het Britse Basildon ontwierp New Holland een T7.300 Special Edition.
Beheer
WP Admin