Terug naar nieuwsoverzicht

WVS uit Horssen wordt importeur van Reiter-bandharken

Tot nu toe was Duport uit Dedemsvaart (Ov.) aanspreekpunt voor Reiter in Nederland. Er zijn twee Reiter-machines verkocht in Nederland. Foto: Koos van der Spek.

Mechanisatiebedrijf WVS uit Horssen (Gld.) wordt importeur van de Reiter-bandharken uit Oostenrijk.

Het bedrijf met hydrauliek- en reparatieservice, hoogwerkerverhuur en een Schäffer-dealerschap is de nieuwe Nederlandse importeur van het merk Reiter. De Oostenrijkse machinefabrikant Reiter bouwt verschillende types bandharken: getrokken, gedragen en een model voor in de fronthef. Momenteel zijn een 9 meter brede getrokken bandhark en een 3 meter brede machine voor in de fronthef onderweg naar het mechanisatiebedrijf van Walter en Cindy van Summeren. Zij zetten de machines worden ingezet voor demonstraties.

Duport verder met Pöttinger

Tot nu toe was machinefabrikant en –importeur Duport uit Dedemsvaart (Ov.) het aanspreekpunt voor Reiter-machines in Nederland. De aanleiding voor deze wisseling is dat Pöttinger, een machinemerk wat Duport importeert, heeft aangekondigd zelf ook met een bandhark op de markt te komen.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Kubota opent een nieuw distributiecentrum in Frankrijk

Het Japanse Kubota wil met het nieuwe distributiecentrum in Frankrijk zijn aanwezigheid in Europa verder versterken.
Afbeelding artikel

Hanskamp wint zilver met BeddingCleaner op Eurotier 2022

Hanskamp uit Doetinchem (Gld.) wint de zilveren innovatie-award met zijn BeddingCleaner op vakbeurs Eurotier in Hannover (D.).
Afbeelding artikel

Machinefabrikant Joskin bouwt nieuwe fabriek in Luxemburg

De Belgische machinefabrikant Joskin, met fabrieken in België, Frankrijk en Polen, bouwt een nieuwe fabriek in het zuiden van Luxemburg.
Beheer
WP Admin