fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

WVS uit Horssen wordt importeur van Reiter-bandharken

Tot nu toe was Duport uit Dedemsvaart (Ov.) aanspreekpunt voor Reiter in Nederland. Er zijn twee Reiter-machines verkocht in Nederland. Foto: Koos van der Spek.

Mechanisatiebedrijf WVS uit Horssen (Gld.) wordt importeur van de Reiter-bandharken uit Oostenrijk.

Het bedrijf met hydrauliek- en reparatieservice, hoogwerkerverhuur en een Schäffer-dealerschap is de nieuwe Nederlandse importeur van het merk Reiter. De Oostenrijkse machinefabrikant Reiter bouwt verschillende types bandharken: getrokken, gedragen en een model voor in de fronthef. Momenteel zijn een 9 meter brede getrokken bandhark en een 3 meter brede machine voor in de fronthef onderweg naar het mechanisatiebedrijf van Walter en Cindy van Summeren. Zij zetten de machines worden ingezet voor demonstraties.

Duport verder met Pöttinger

Tot nu toe was machinefabrikant en –importeur Duport uit Dedemsvaart (Ov.) het aanspreekpunt voor Reiter-machines in Nederland. De aanleiding voor deze wisseling is dat Pöttinger, een machinemerk wat Duport importeert, heeft aangekondigd zelf ook met een bandhark op de markt te komen.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Afbeelding artikel

Deutz AG neemt Amerikaanse Blue Star Power Systems over

De Duitse motorenfabrikant Deutz neemt Blue Star Power Systems over, een grote speler op de Amerikaanse markt voor stroomaggregaten.
Beheer
WP Admin