fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Stem op Ursus, Shibaura, Hürlimann of Fiat

Oldtimers van Fiat. - Foto: Mark Pasveer

TREKKER tikt inmiddels de leeftijd van 33 jaar aan. In deze 33 jaar zijn gigantisch veel trekkers en machines getest. Op verzoek van veel lezers gaan we oude testen opnieuw publiceren. Jij bepaalt welke test dat wordt in de mei-uitgave!

In de januari-uitgave van 2022 zijn we begonnen met de test van de Schlüter 1050LS. In februari volgde de test van de Fendt Favorit 611 LSA. Voor de editie van maart 2022 was dat de Renault 120-14 TZ. Voor de mei-editie van Trekker, mag jij als lezer van dit bericht zelf je stem uitbrengen.
Voor die mei-uitgave (nummer 404) kun je kiezen tussen de test van de Ursus Bison 212, de Shibaura V490 F, de Hürlimann H 478 Prestige of de Fiat 110-90. Klik hier om je stem uit te brengen.

350 trekkers grondig getest

In de afgelopen 33 jaar heeft de redactie van TREKKER grofweg 350 trekkers grondig getest. Daarin zijn de multitrekkertests niet eens meegeteld evenals een ontelbaar aantal proefritten en impressies. De tests van de laatste jaren staan allemaal online en zijn voor abonnees ook digitaal toegankelijk.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Oldtimer | Geplof van Vierzon-gloeikoptrekkers verveelt liefhebbers nooit

Wat Lanz Bulldog is voor Duitsland, is Société Française Vierzon voor Frankrijk. Dit jaar hield de vriendenclub van de Vierzon-gloeikoptrekkers zijn...
Afbeelding artikel

Fordjes kijken in Maldegem

In het Belgische Maldegem waren in het laatste weekend van augustus zo’n 240 Ford-trekkers te bewonderen.
Afbeelding artikel

Trekkerverzamelaar Meiny Bakker: ‘Eenvoud constructie is kenmerkend voor John Deere D’

Meiny Bakker voegde tien jaar geleden de vierde letter uit het alfabet toe aan zijn John Deere-verzameling: type D.
Beheer
WP Admin