Terug naar nieuwsoverzicht

Stem op Ursus, Shibaura, Hürlimann of Fiat

Oldtimers van Fiat. - Foto: Mark Pasveer

TREKKER tikt inmiddels de leeftijd van 33 jaar aan. In deze 33 jaar zijn gigantisch veel trekkers en machines getest. Op verzoek van veel lezers gaan we oude testen opnieuw publiceren. Jij bepaalt welke test dat wordt in de mei-uitgave!

In de januari-uitgave van 2022 zijn we begonnen met de test van de Schlüter 1050LS. In februari volgde de test van de Fendt Favorit 611 LSA. Voor de editie van maart 2022 was dat de Renault 120-14 TZ. Voor de mei-editie van Trekker, mag jij als lezer van dit bericht zelf je stem uitbrengen.
Voor die mei-uitgave (nummer 404) kun je kiezen tussen de test van de Ursus Bison 212, de Shibaura V490 F, de Hürlimann H 478 Prestige of de Fiat 110-90. Klik hier om je stem uit te brengen.

350 trekkers grondig getest

In de afgelopen 33 jaar heeft de redactie van TREKKER grofweg 350 trekkers grondig getest. Daarin zijn de multitrekkertests niet eens meegeteld evenals een ontelbaar aantal proefritten en impressies. De tests van de laatste jaren staan allemaal online en zijn voor abonnees ook digitaal toegankelijk.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Uit de kist gekomen: een Fordson E27N

De Fordson E27N met Perkins P6-motor lag bij Ko Brasser al 27 jaar in onderdelen in een grote kist. Inmiddels staat...
Afbeelding artikel

Stem op Deutz-Fahr, Eicher, Same of Renault

Oude trekkertesten worden opnieuw gepubliceerd. Stem welke jij graag terug wil zien.
Afbeelding artikel

Oude testen herleven in TREKKER

TREKKER tikt inmiddels een leeftijd van 33 jaar aan. In deze 33 jaar werden gigantisch veel trekkers en machines getest. Op...
Beheer
WP Admin