fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Agribex afgelast

De Agribex stond gepland op 8 tot en met 12 december in Brussels Expo (BE.). De organisatie verwachtte 90.000 bezoekers over vijf dagen. Foto: Agribex

Het beurscomité en de Raad van Bestuur van de Fedagrim heeft besloten de landbouwbeurs Agribex te cancelen.

De beurs stond gepland op 8 tot en met 12 december 2021. De organisator besluit dit na de bekendmaking van het verscherpte Covid-maatregelenpakket in België vandaag. En dus annuleert organisator Fedagrim de 72ste editie van de Agribex na het bekendmaken van de verscherpingen in de evenementenbranche.

De Belgische regering kondigt een winterpakket aan, waarin staat dat publieke evenementen die overdekt gehouden worden uitsluitend toegestaan zijn wanneer dit zittend gebeurt met gebruik van het Corona-toegangsbewijs en mondkapjes. De Agribex een beurs is waarbij een grote groep bezoekers uit meerdere landen zich verzamelen, en zich lopend door de hallen verplaatsen. Echter wil de Belgische regering dat sociale contacten meer worden beperkt. Daarom neemt de Fedagrim de moeilijke beslissing om het evenement af te lassen en de Agribex te verzetten naar 2023.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video | Manitou presenteert zijn eerste elektrische landbouwverreiker

De Franse machinefabrikant Manitou toonde zijn eerste elektrische landbouwverreiker MLT 625-E afgelopen week op vakbeurs Agribex.
Afbeelding artikel

Argi importeert kunstmeststrooiers van Italiaanse DCM

Importeur Argi in Didam (Gld.) is gestart met de import van kunstmeststrooiers van het Italiaanse merk DCM.
Afbeelding artikel

Foto | Spotsprayer Rumbojet en meer op mechanisatiebeurs Agribex (2)

Geen grote wereldprimeurs, maar wel spotsprayer Rumbojet 880 van Kruse, zelfrijdende Delvano-veldspuit in jubileumuitvoering en meer ...
Beheer
WP Admin