fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

VrijMiBo-tip: Schlagermuziek bij Lindner

Melissa in een roze Lindner-trekker (Foto: Youtube-video van Melissa Naschenweng - Traktorführenschein)

Kijktip: de Oostenrijkse Schlagerzangeres Melissa Naschenweng heeft samen met trekkerfabrikant Lindner een nieuw nummer ‘Traktorführenschein’ gemaakt, waarbij een videoclip is opgenomen in de fabriek van de trekkerfabrikant.

 

In een nieuw nummer van Melissa Naschenweng zingt de zangeres dat ze een jongen zoekt met gevoel en een trekkerrijbewijs (Traktorführenschein). In de videoclip trekt ze handschoenen aan en sleutelt ze aan een roze Lindner-trekker. Volgens Nordnews.de is het de snelste, roze trekker ter wereld. De roze trekker rijdt namelijk 50 km/u.

Miljoenen streams

Hoewel de videoclip pas 2 weken oud is, zijn er al miljoenen streams genoteerd voor de Oostenrijkse blondine. In 2020 was de zangeres de meest succesvolle artiest van thuisland Oostenrijk. Zie hier de video:

 

 

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Lindner breidt Lintrac-serie uit met de 75 LS

De Oostenrijkse fabrikant Lindner, bekend van de rood-zwarte bergtrekkers met voor- én achterwielbesturing, komt met een nieuwe Lintrac 75 LS. De...
Afbeelding artikel

TREKKER is weer op zoek naar een kritische tester

Dit is je kans om zelf, op eigen bedrijf, een Lindner Lintrac 110 te testen. Het gaat om de rubriek De...
Afbeelding artikel

Modderfestijn tijdens de maisoogst in 5 video's

Op YouTube ziet TREKKER video’s voorbijkomen met barre oogsttaferelen. Boeren gaan tot het uiterste om mais van het land te krijgen.
Beheer
WP Admin