Terug naar nieuwsoverzicht

Net echt: Claas Lexion 8700-8800 TerraTrac

De Lexions zijn er op wielen én op rupsen. Een transportkar voor het maaibord (in werkelijkheid bijna 14 meter breed) wordt meegeleverd.

De Claas Lexion van MargeModels heeft een maaibord dat overeenkomt met 13,80 meter werkbreedte. Net als de echte machine is het miniatuur zowel op wielen als op rupsen leverbaar. De rupsuitvoering is iets duurder dan die op wielen. Als type 8900 TT is er een gelimiteerde oplage van 2.000 stuks voor Claas, met als belangrijk verschil dat de 8900 een losvijzel heeft die voor transport achter langs de machine kan knikken. De miniaturen zijn vrijwel volledig van metaal. De trap kan inzwenken voor transport, de spiegels en de achterlichten kunnen inklappen, de kafverspreider kan bewegen en de deksels van de graantank kunnen open en dicht. Cabinedeur en zijpanelen van de maaidorser kunnen niet open, maar dat zorgt voor een goede verhouding tussen degelijkheid, detail en prijs. Schoon aan de haak weegt het miniatuur bijna 3 kilo.

Het maaibord heeft steunwielen, de haspel kan heffen en zakken en voor- en achteruit bewegen. De trap kan inklappen voor transport.

Het maaibord heeft steunwielen, de haspel kan heffen en zakken en voor- en achteruit bewegen. De trap kan inklappen voor transport.

Gerelateerde tags: ,

Je las zojuist één van je gratis Premium artikelen

Onbeperkt lezen op trekkeronline.nl?
WORD ABONNEE

En lees meteen verder

Al abonnee? Log dan hier in.

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Miniaturenverzamelaar Gert Valkema heeft van hobby zijn werk gemaakt

Gert Valkema is een miniaturenverzamelaar die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Samen met zijn vrouw runt hij MarGe Models.
Afbeelding artikel

Oxbo lanceert miniatuur AT 5105-vijfwieler mestzelfrijder

Voor modelliefhebbers biedt machinefabrikant Oxbo een miniatuur AT 5105-vijfwieler mestzelfrijder aan.
Afbeelding artikel

Foto | Gedetailleerde diorama’s kijken op L.C.N. Miniaturenbeurs in Zwolle

Bekijk in deze fotoreportage de prachtige, gedetailleerde diorama’s die te zien waren op de 32ste L.C.N. Miniaturenbeurs in Zwolle.
Beheer
WP Admin