Terug naar nieuwsoverzicht

Twee nieuwe MF miniaturen

De Lunar Concept wordt geleverd in een doos met een artistieke voorstelling van de trekker op de maan. Met goudkleurige ramen, zoals het scherm in de helm van een astronaut.

Tegelijk met de introductie van de 8S-serie trekkers introduceert Massey Ferguson ook twee miniaturen. Een 8S 265, het zwaarste type in de nieuwe serie, en een trekker die in 2019 op de Agritechnica stond: de MF Lunar Concept.

Niet omdat MF van plan is trekkers naar de maan te sturen, maar ter ere van het vijftigjarig jubileum van de landing van de eerste mensen op de maan. Met de futuristisch ogende Lunar Concept onderstreepte MF op de Agritechnica dat het bedrijf op het punt staat een belangrijke technologische stap voorwaarts te maken.

De eerste miniatuurtrekkers zijn exclusief aan Massey Ferguson geleverd. Het lijkt waarschijnlijk dat de Lunar Concept alleen voor MF beschikbaar blijft, de 8S 265 komt met zekerheid, mogelijk met een andere type-aanduiding en andere details, ook voor de open markt beschikbaar.

Gerelateerde tags: ,

Je las zojuist één van je gratis Premium artikelen

Onbeperkt lezen op trekkeronline.nl?
WORD ABONNEE

En lees meteen verder

Al abonnee? Log dan hier in.

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video | Een kijkje op de miniaturenbeurs in Chartres

Duizenden bezoekers keken hun ogen uit op de miniaturenbeurs van de Franse landbouwminiaturenvereniging Agri Coll Association in Chartres.
Afbeelding artikel

Miniaturenverzamelaar Gert Valkema heeft van hobby zijn werk gemaakt

Gert Valkema is een miniaturenverzamelaar die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Samen met zijn vrouw runt hij MarGe Models.
Afbeelding artikel

Oxbo lanceert miniatuur AT 5105-vijfwieler mestzelfrijder

Voor modelliefhebbers biedt machinefabrikant Oxbo een miniatuur AT 5105-vijfwieler mestzelfrijder aan.
Beheer
WP Admin