Terug naar nieuwsoverzicht

Kramp onderdelenscanner werkt bijna altijd

Onderdelenleverancier Kramp ontwikkelde een app waarmee je als boer of mechanisatiebedrijf onderdelen kunt scannen of fotograferen. De app herkent het onderdeel en als Kramps klant kun je meteen zien wat het kost en of je ’m wilt bestellen. Af is de app nog niet helemaal, maar wij testten hem vast uit. Sinds de lancering van de app in 2019, tijdens de Agritechnica, won de app al diverse prijzen waaronder de Zilveren Spin Award in de categorie E-commerce. Maar wat is de app nu eigenlijk en


Registreer om 2 gratis premium artikelen te lezen

Wil je 2 gratis premium artikelen per maand lezen?
registreer

en lees meteen verder!

Al abonnee? Log dan hier in.

‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk
De Extra 787T, met een werkbreedte van 8,75 meter, heeft wel de zogenoemde ‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk en ook de ‘SemiSwing’ stalen kneusvingers die aan de graskneuzer gemonteerd zijn. De maaier beschikt ook over de makkelijke hydraulische bodemdru-instelling. In het segment triple-maaiers biedt Vicon nu 3 typen aan. Nieuw is de middenversie, de Extra 787T met een brutoprijs van €46.900. - Foto: Vicon

8 maaischijven
Elke maaibalk is 3,2 meter breed en heeft 8 maaischijven. De bediening van alles verloopt heel eenvoudig en direct via 3 dubbelwerkende ventielen, rechtstreeks vanaf de trekker. Vicon adviseert minimaal een trekker met een motorvermogen van 180 pk.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Column: Spanning of stroom?

Coronacrisis of niet, de landbouw draait door. En dus blijven er ook de nodige technische vragen gewoon komen. En waar ik...
Afbeelding artikel

Vijf nieuwe Roadbibs te koop

Michelin heeft vijf nieuwe bandenmaten toegevoegd aan het assortiment Roadbib. De fabrikant introduceerde de Roadbib in 2018 voor machines met een...
Afbeelding artikel

Roelofs reviseert vario's bij de vleet

Tweehonderd Fendt Vario-transmissies per jaar reviseren, modificeren en wereldwijd verkopen voor een prijs die 30 tot 35% lager ligt dan bij...

0/0 artikelen over | Registreer om meer artikelen te lezen.