Terug naar nieuwsoverzicht

Trekkers kiek‘n

Schaamteloos staar ik naar de loonwerker die het perceel van de buurman bemest. Vanachter mijn laptop, in mijn kantoortje, kan ik hem mooi observeren. Ergens ben ik een beetje jaloers. Door de coronacrisis bestaat mijn wereld nu vooral binnen de grenzen van mijn eigen huis. Mijn werk speelt zich af op een beeldscherm. Voor boeren en loonwerkers gaat het werk op het land en in de stal gewoon door. Omdat veel mensen thuis blijven, rijden er ook maar weinig auto’s over de straat voor ons huis. R


Je gratis artikelen van deze maand zijn op

Log in of maak een gratis Trekker account
om meer artikelen te kunnen lezen

Account maken

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Trekkers registeren kan niet op naam van maatschap

Brancheorganisatie Cumela voor loonbedrijven en LTO Nederland adviseren om even te wachten met de registratie van landbouwvoertuigen bij de RDW als...
Afbeelding artikel

Column: Kan het nóg groter?

Jacco van Erkelens (22) is zoon van een melkveehouder. Met fotografie als hobby en een enorme interesse in akkerbouw- en melkveehouderijtechniek,...
Afbeelding artikel

Column: Wat mag het kosten?

“Ik hoor al jarenlang dat de technische ontwikkelingen tegenwoordig zo snel gaan. Het is inmiddels veertig (!) jaar geleden dat ik...

0/0 artikelen over | Registreer om meer artikelen te lezen.