fbpx

17-DAAGSE RONDREIS DOOR Argentinië en Brazilië

Deze reis wordt -met een aangepast programma- verplaatst naar 2025

Heb je een abonnement op Trekker Magazine? Dan krijg je €100,- korting! Daarnaast mag je 1 introducé meenemen voor de abonnee prijs.

Deze reis begint in Buenos Aires, de geboortestad van Maximá. De eerste week reizen we verder door Argentinië en bekijken hier diverse bedrijven en natuur. Het weekend vliegen we naar Foz do Iguaçu, waar we de wereldberoemde watervallen bezoeken. Daarna gaat de reis verder door Brazilië, bezoeken we een landbouwbeurs, diverse fabrieken, uiteenlopende bedrijven van o.a. oud-landgenoten en eindigen in het grootste feest van Brazilië: carnaval.

We bezoeken onder andere:

  • Bedrijven met akkerbouw (soja, katoen, graan, aardappelen), melkvee, vleesvee, varkens, mechanisatie
  • Landbouwbeurs Show Rural Coopavel
  • Fabrieken van John Deere, DAF & CNH
  • Nederlandse kolonies
  • Natuurgebieden, waaronder de watervallen Foz do Iguaçu en stuwdam Itaipu
  • Stadsbezoek Buenos Aires
  • Carnaval in Sao Paulo

*voor deze reis heeft u een geldig paspoort/reispas nodig. Vertrek vanaf Schiphol, Düsseldorf of Brussel, aanvragen lopen nog.

De reis is volledig verzorgd en inclusief alle maaltijden (behalve op de luchthavens en op de beurs), alle excursies, vervoer, vluchten, visa (deze regelen wij voor u), luchthavenbelastingen en overnachtingen. De reisleiding zorgt voor de vertaling zodat u niets hoeft te missen. De prijs voor deze rondreis bedraagt €6.495 per persoon op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Abonnees van TREKKER en/of lezers van de nieuwsbrief van Trekker Reizen krijgen €100 korting (deze is nog niet verrekend in genoemde prijs). Toeslag voor een eigen kamer € 900. Vanuit Nederland gaan 1 of 2 begeleiders mee en in Argentinië reist een Nederlandstalige reisleidster mee.

Het volledige programma kun je lezen op de site van Trekkerreizen.nl.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze reis? Kijk op de site van onze partner, trekkerreizen.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beheer
WP Admin