fbpx

Tests zoeken

47tests gevonden

Premium

943 Vario MT is geen overgespoten Challenger

Het bekende rupstrekkermerk Challenger wordt niet meer verkocht in Europa. Voortaan zijn de trekkers in Fendt-groen leverbaar. Maar dit model is niet enkel een overgespoten Challenger, maar herbergt vele nieuwe technieken.
Download de test
Premium

Fendt 1050 Vario is zuinigste trekker ooit

Tien jaar geleden dacht men nog dat 500 pk voorbehouden was aan de kniktrekkers. Fendt bewijst dat het ook op een conventionele trekker kan. Fendt introduceert een compleet nieuwe trekker met vele nieuwe technieken.
Download de test
Premium

Grote verschillen bij de smalspoortrekkers

Het spreekwoord 'klein maar fijn' is bijzonder van toepassing op de smalspoortrekkers. Deze kleine trekkers beschikken over veel techniek en zijn vaak duurder dan de vergelijkbare standaard modellen. Hier een uitgebreide test.
Download de test
Premium

Fendt 313 beschikt over Agco-power

Fendt introduceerde de nieuwe 300-serie bijna tegelijk met de nieuwe 1000-serie. De nieuwe motor blijkt in het werk zuinig te zijn en ook de vario-transmissie is netjes afgesteld. Er zijn evengoed weinig minpunten aan deze trekker.
Download de test
Premium

De Fendt 415 opnieuw getest

Een cvt is iets voor de loonwerkers dacht men in 2000. Toch introduceerde Fendt de 411 Vario. En het bleek een succes. Hoe staat deze trekker er na ruim 17 jaar bij? Grote storingen zijn er niet maar kleine problemen wel.
Download de test
Beheer
WP Admin