Ben jij de Beste Trekkerchauffeur van Nederland?


Neem het op tegen de beste Trekkerchauffeurs van Nederland. Laat zien dat je niet alleen de beste stuurmanskunsten hebt, maar ook alles weet over veiligheid, het afstellen machines, bandenspanning en natuurlijk het werken met de trekker en machine.

Ben jij uiteindelijk de beste Trekkerchauffeur van Nederland? Dan win jij een geheel verzorgde BBQ voor jou en 30 vrienden, een BBQ pakket voor jou en je vrienden. En als klap op de vuurpijl mag je voor jezelf een Weber BBQ uitkiezen ter waarde van €1500,-!

Zo doe je mee

Stuur ons een korte video (bijvoorbeeld met je telefoon) van maximaal 2 minuten waarin je laat zien waarom jij de beste Trekkerchauffeur van Nederland bent. Stap op de trekker en laat zien wat je kunt. Stuur een combinatie achteruit, wip een dopje van een bierfles, maak een perfecte stapel balen… Wees lekker creatief en overtuig ons! Wij zetten alle filmpjes online.

Vervolgens is het zaak om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Vraag je vrienden, familie en collega’s om zoveel mogelijk op je te stemmen. Per provincie gaan de kandidaten met de meeste stemmen door naar de voorrondes op 7 + 8 april 2022. Daar ga je het opnemen tegen alle andere kandidaten. Per provincie volgt er één provinciewinnaar. De 4 provinciewinnaars met de meest punten gaan door naar de finale op 22 april. Daar wordt er gestreden om die mega prijs en natuurlijk de titel Beste Trekkerchauffeur van Nederland!

Meld je nu aan voor de Beste Trekker Chauffeur van Nederland

Maak een korte video (bijvoorbeeld met je telefoon) van maximaal 2 minuten waarin je laat zien waarom jij de beste Trekkerchauffeur van Nederland bent. Insturen kan tot uiterlijk 28 februari 2022.

"*" indicates required fields

Naam*
Max. file size: 250 MB.
Actievoorwaarden (zie onderaan deze pagina)*
LET OP: Het versturen van je video kan even duren. Klik op "Verstuur" en blijf daarna wachten tot je op een volgende pagina komt.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Video tips

  • Maak de video met bijvoorbeeld de camera van je telefoon.
  • Houd je camera horizontaal!
  • Ga uit de wind staan met de camera.
  • Zorg dat je goed verstaanbaar bent.
  • Praat rustig, luid en duidelijk.
  • Stel je kort voor en laat daarna zien wat je kan.
  • Wees creatief… verwijder bijvoorbeeld een bierdopje met een palletvork, of stapel een perfecte stapel balen met de voorlader, of….?
  • Houd het kort, max 2 minuten.

De Beste Trekkerchauffeur Van Nederland Logo

Zo werkt het

Aanmelden
Stuur ons een video waarin je laat zien waarom jij de Beste Trekkerchauffeur van Nederland bent. Alle video’s komen op onze website. Je geeft bij de aanmelding aan welke provincie je wilt vertegenwoordigen. Dit komt samen met je naam bij de video te staan. Aanmelden kan van 30 november 2021 tot 28 februari 2022.

Stemmen
Van 2 maart tot 16 maart 2022 kan er worden gestemd. Trommel al je vrienden, familie en collega’s op om een stem op je uit te brengen. Per provincie gaan de kandidaten met de meeste stemmen door naar de voorrondes. Zorg dus dat je een leuke video maakt want elke stem telt!

Voorrondes
Op 7 en 8 april 2022 zijn de voorrondes. Op welke dag je wordt uitgenodigd hangt af van de provincie waar je voor uitkomt. Zie onderstaande planning:

Donderdag 7 april 2022: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Noord-Holland, Utrecht.
Vrijdag 8 april 2022: Overijssel, Gelderland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Alle kandidaten die de voorrondes halen gaan het tegen elkaar opnemen. Elke kandidaat krijgt 6 opdrachten. Opdrachten rondom kennis van machines, veiligheid, techniek en behendigheid. Elke deelnemer doet dit met dezelfde trekkers en machines onder dezelfde omstandigheden. Onze onafhankelijk jury, bestaande uit redactieleden van Trekker en productspecialisten uit de markt, zal je beoordelen. Per provincie wordt de kandidaat met de meeste punten uitgeroepen tot provinciewinnaar. De 4 provinciewinnaars met de meeste punten gaan door naar de finale.

Finale
Tijdens de finale op 22 april 2022 gaan de 4 provinciewinnaars met de meeste punten uit de voorrondes het nog eenmaal tegen elkaar opnemen in een ultieme eindopdracht. Hier wordt je kennis, vakmanschap en stuurkunsten ultiem op de proef gesteld. Geeft onze jury jou de meeste punten? Dan mag jij je De Beste Trekkerchauffeur van Nederland 2022 noemen! Daarnaast win jij een geheel verzorgde BBQ voor jou en 30 vrienden, een BBQ pakket voor jou en je vrienden. En als klap op de vuurpijl mag je voor jezelf een Weber BBQ uitkiezen ter waarde van €1500,-!

Bekijk hier alle actievoorwaarden

De Beste Trekkerchauffeur Van Nederland Powered by Trekker en Mechan Groep