fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Wil jij deze Claas Arion 470 testen?

Heb je een trekker die wat betreft vermogen (zo’n 150 pk), gewicht (om en nabij 5 ton) en transmissie (powershift) gelijk is aan de Claas Arion 470? Geef je dan op als TREKKER-tester. – Foto: Claas

TREKKER zoekt een kritische tester! Wil je deze Claas Arion 470 graag zelf testen op je eigen bedrijf? Meld je dan nu aan.

Geef je op voor ‘Merkenwissel’, de rubriek in TREKKER magazine waarin een lezer een voor hem ‘vreemd’ trekkermerk vergelijkt met een eigen merk. Ben jij die enthousiaste en kritische trekkerrijder die zelf geen Claas rijdt, maar deze trekker wél dolgraag eens wil testen? Meld je dan aan en test de Claas Arion 470 één tot twee weken op je eigen bedrijf.

Meld je aan!

Heb je een trekker die wat betreft vermogen (zo’n 150 pk), gewicht (om en nabij 5 ton) en transmissie (powershift) gelijk is aan de Claas Arion 470? Meld je dan gauw aan.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

BLOG | ‘Njet, geen foto van oude Claas Mercur in prachtig avondlicht’

TREKKER-fotograaf Mark Pasveer vertelt in deze blog over de prachtige oude trekkers en soms moeizame communicatie in de Baltische Staten.
Afbeelding artikel

Amerikaanse Monarch Tractor wil Europese markt veroveren

Het Amerikaanse Monarch Tractor, pionier op het gebied van zelfrijdende elektrische trekkers, haalt €122 miljoen op bij Belgische investeerders.
Afbeelding artikel

Hybride Litouwse krachtpatser Auga M1 in testfase

De hybride Auga M1 heeft een verbrandingsmotor die draait op (bio)methaangas. Met generator en accupakket rijdt de trekker elektrisch. Een eerste...
Beheer
WP Admin