fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Uitgelekt: John Deere T5-combine komt eraan

Op de foto een gefacelifte T-serie combine. De foto's op de Facebook-pagina van Colheitadeiras do Brasil zijn zeer professioneel, waardoor het aannemelijk is dat de foto's zijn uitgelekt. - Foto: Facebook Colheitadeiras do Brasil

Machinefabrikant John Deere lijkt in navolging van de X9- en S7-serie bezig te zijn met vernieuwingen voor de T-serie combines. Op internet zijn foto’s gelekt van een gefacelifte combine met typenummering T5 op de kap.

Op Facebook-pagina Colheitadeiras do Brasil staan twee foto’s van de nieuwe T5-combine. De nieuwe serie kan de opvolger zijn van de John Deere T-serie maaidorsers die bestaat uit de T550, T560, T660 en T670, met vermogens tussen 305 en 455 pk. Die generatie heeft John Deere op vakbeurs Agritechnica in 2015 gepresenteerd.

Binnenkort meer bekend over T5-combine?

Voorlopig is er nog niet veel bekend en kunnen we alleen de uiterlijke veranderingen zien. De kans is groot dat je in de nieuwe serie opnieuw kunt kiezen tussen een vijfschudder en een zesschudder.

De T5-serie is waarschijnlijk bedoeld voor de Europese markt. Al wil de fabrikant nog niets meedelen over de details, wel is de verwachting dat we ergens eind volgende maand meer gaan horen over deze nieuwe combine. Wordt vervolgd.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Combines met slagkracht in rijstoogst Mississippi

Het lijkt een gewone graanoogst; drie combines werken hun weg door de Mississippi Delta (VS). Het gaat echter om rijst; de...
Afbeelding artikel

Machinepark met voor elke klus een passende bak

TREKKER bekijkt de kilverbakken en dozerbakken in het machinepark van Dave Straathof: een waar kilverparadijs.
Afbeelding artikel

John Deere introduceert nieuwe 5M-trekker

John Deere heeft zijn 5M-trekkerserie uitgebreid met model 5M 130.
Beheer
WP Admin