fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Oproep: deel je ervaring met de New Holland TVT-serie

Heb je ervaring met een trekker uit de New Holland TVT-serie? Deel dan je ervaring met ons! Foto: Henk Riswick.

Ben je, of was je, in het bezit van een New Holland TVT? Dan is TREKKER benieuwd naar jouw ervaringen met deze trekker. Het model staat binnenkort centraal in onze magazinerubriek ‘Gebruikt’ en daarbij kunnen we jouw input goed gebruiken.

TREKKER is op zoek naar (voormalige) gebruikers van een trekker uit de New Holland TVT-serie (2004 tot 2007) voor de rubriek ‘Gebruikt’ in TREKKER magazine. De vragen gaan deels over hoe de trekker bevalt en deels over welke reparaties zich hebben voorgedaan.

Het doel van dit de magazinerubriek ‘Gebruikt’ is om lezers die zich oriënteren op het kopen van een tweedehands New Holland TVT, te informeren. Waarop moet je zoal letten bij de aanschaf van een dergelijke trekker?

Vul de vragenlijst in

Wil je jouw ervaringen met een trekker uit de New Holland TVT-serie (2004 tot 2007) met ons delen? Vul dan deze vragenlijst in. Je antwoorden zijn anoniem. We kijken vooral of bepaalde zaken meerdere keren worden genoemd. Alvast bedankt voor je input!

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

New Holland viert 60 jaar Basildon met T7.300 Special Edition

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van zijn trekkerfabriek in het Britse Basildon ontwierp New Holland een T7.300 Special Edition.
Afbeelding artikel

Aeres start met studie Agrotechniek & Engineering

Vanwege groeiende vraag naar afgestudeerden met kennis van landbouw en techniek introduceert Aeres de studie Agrotechniek & Engineering.
Afbeelding artikel

Blog | ‘Verdwijnt de cabine op de robottrekker?’

Heeft de cabineloze robottrekker wel of geen toekomst? TREKKER-redacteuren René Koerhuis en Bob Karsten geven hun kijk op de zaak.
Beheer
WP Admin