fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Oproep: deel je ervaring met de New Holland TVT-serie

Heb je ervaring met een trekker uit de New Holland TVT-serie? Deel dan je ervaring met ons! Foto: Henk Riswick.

Ben je, of was je, in het bezit van een New Holland TVT? Dan is TREKKER benieuwd naar jouw ervaringen met deze trekker. Het model staat binnenkort centraal in onze magazinerubriek ‘Gebruikt’ en daarbij kunnen we jouw input goed gebruiken.

TREKKER is op zoek naar (voormalige) gebruikers van een trekker uit de New Holland TVT-serie (2004 tot 2007) voor de rubriek ‘Gebruikt’ in TREKKER magazine. De vragen gaan deels over hoe de trekker bevalt en deels over welke reparaties zich hebben voorgedaan.

Het doel van dit de magazinerubriek ‘Gebruikt’ is om lezers die zich oriënteren op het kopen van een tweedehands New Holland TVT, te informeren. Waarop moet je zoal letten bij de aanschaf van een dergelijke trekker?

Vul de vragenlijst in

Wil je jouw ervaringen met een trekker uit de New Holland TVT-serie (2004 tot 2007) met ons delen? Vul dan deze vragenlijst in. Je antwoorden zijn anoniem. We kijken vooral of bepaalde zaken meerdere keren worden genoemd. Alvast bedankt voor je input!

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Agco in 2023 marktleider in krimpende Europese trekkermarkt

Het Agco-concern verkocht in 2023 de meeste trekkers in Europa, gevolgd door CNH Industrial. John Deere is als merk het grootste....
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Beheer
WP Admin