fbpx
Terug naar video overzicht

Video | Loonwerker Peter Kastelijn stopt met agrarisch loonwerk

Als jongetje was Peter Kastelijn al gek op trekkers en droomde hij over het hebben van zijn eigen loonbedrijf. Op 33-jarige leeftijd was hij de trotse eigenaar van loon-en grondverzetbedrijf Kastelijn BV in het Friese Twijzel. Het bedrijf groeide en had als doel: kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijden veranderden en arbeidsvreugde maakte plaats voor ergernis en de onzekere toekomst zorgde voor stress. Peter Kastelijn maakte de moeilijke beslissing te stoppen met agrarisch loonwerk. Het materieel is inmiddels geveild via Troostwijk Veilingen.
In deze video vertelt Peter uitgebreid waarom hij stopt met agrarisch loonwerk, hoe de sector is veranderd en kijkt hij vooruit naar een nieuwe toekomst. Kastelijn BV gaat door met het oogsten en leveren van stro/mais/hooi, het transporteren van drijfmest en vaste mest en het leveren van vloeibare kunstmest.

Auteur en videograaf: Paulus Maessen

Lees ook: Loonbedrijven stoppen of gooien het roer om

Beheer
WP Admin