fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Oproep: deel je ervaringen met de vierde generatie Valtra N

Trekker uit de vierde generatie Valtra N-serie (2015 tot 2021.

Ben je in het bezit van een trekker uit de vierde generatie Valtra N? Dan is TREKKER benieuwd naar jouw ervaringen daarmee. Het model staat binnenkort centraal in onze rubriek ‘Gebruikt’. Daarvoor kunnen we jouw input goed gebruiken.

TREKKER is op zoek naar gebruikers van een trekker uit de vierde generatie Valtra N (2015 tot 2021). Deze trekker staat binnenkort centraal in de TREKKER-rubriek ‘Gebruikt’. De vragen gaan deels over hoe de trekker bevalt en deels over welke reparaties zich hebben voorgedaan.

Het doel van dit artikel is om lezers die zich oriënteren op het kopen van een tweedehands Valtra N4, te informeren. Waarop moet je zoal letten bij de aanschaf van zo’n trekker?

Vul de vragenlijst in

Wil je jouw ervaringen met een trekker uit uit de vierde generatie Valtra N (2015 tot 2021) met ons delen? Vul dan deze vragenlijst in. Je antwoorden zijn anoniem. We kijken vooral of bepaalde zaken meerdere keren worden genoemd. Alvast bedankt voor je input!

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Autonome Fendt 716 werkt zonder constante supervisie

Loonwerker en akkerbouwer Brian Salomé in IJzendijke (Zld.) trapte onlangs de NPPL-praktijktest 2024 af met een autonoom werkende Fendt 716.
Afbeelding artikel

Vernieuwde John Deere 6M-serie gaat tot 281 pk

John Deere vernieuwt de 6M-serie en laat de trekker vandaag voor het eerst zien op de graan- en machinebeurs Cereals in...
Afbeelding artikel

Keert trekkerfabrikant Ursus terug?

De Poolse trekkerfabrikant Ursus lijkt terug te komen. Ursus bouwt volgens een Poolse website aan een 25-pk sterke trekker, de Ursus...
Beheer
WP Admin