fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Leo de Boer wordt algemeen directeur Cumela

Vanaf 1 februari 2024 gaat Leo de Boer (58) aan de slag als algemeen directeur van branchevereniging Cumela. Hij volgt waarnemend directeur Hans Verkerk op. - Foto: Herma v.d. Pol

Het bestuur van brancheorganisatie Cumela heeft Leo de Boer aangesteld als algemeen directeur. Hij volgt per 1 februari 2024 waarnemend directeur Hans Verkerk op.

Leo de Boer wordt verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van Cumela als een toekomstbestendige branchevereniging. De Boer krijgt de leiding over de werkorganisaties Cumela Nederland, Cumela Advies, Cumela Communicatie en Cumela Assurantiebedrijven.

Ervaring in verzekeringswereld

Cumela was op zoek naar een sterke leider met visie en daadkracht en denkt deze in de persoon van De Boer gevonden te hebben. De Boer heeft veel verschillende verenigingen gezien en een breed netwerk in de verzekeringswereld opgebouwd. Daarnaast is De Boer mede-auteur van het boek “De vereniging de baas”.

De Boer is 28 jaar werkzaam geweest bij het Verbond van Verzekeraars, waarvan 14 jaar als directeur. In 2019 maakte hij de overstap naar VNO-NCW en MKB Nederland. Daar is hij momenteel als directeur verantwoordelijk voor de divisie organisatie en business.

Ruim 3.000 Cumela-leden

Cumela is een branchevereniging voor ondernemers in groen, grond en infra. Nederland telt ruim 3.000 Cumela-bedrijven waar zo’n 40.000 vakmensen werkzaam zijn.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Eerste Einböck-machines verlaten nieuwe fabriek

De nieuwe fabriek van machinefabrikant Einböck in Dorf an der Pram is klaar. Inmiddels hebben de eerste machines de nieuwe fabriek...
Afbeelding artikel

Carla de Wit financieel directeur GroeNoord

Carla de Wit is per 1 februari gestart als CFO bij GroeNoord. Voorheen bekleedde zij diverse financiële rollen bij technische bedrijven.
Afbeelding artikel

Argo France nieuwe importeur McCormick en Landini in België

Argo France, de Franse tak van Argo Tractors, gaat de trekkers van Landini en McCormick verkopen in België. Daarvoor is Argo...
Beheer
WP Admin