fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Groot bereik met mestmixer TurboJock 3500×2 van Fliegl

Mestmixer TurboJock 3500x2 van Fliegl past achter de trekker en is in verschillende posities te zetten vanuit de trekkercabine. Zo heeft de mestmixer een groot bereik. - Foto: Fliegl

De Duitse machinefabrikant Fliegl komt met mestmixer TurboJock 3500×2 op de markt. Deze mestmixer past achter de trekker en heeft een groot bereik.

Bijzonder aan mestmixer TurboJock 3500×2 is de flexibele bouwwijze. Daardoor is de mixer in verschillende posities te zetten. Daarmee krijgt de mestmixer een groot bereik. Zo wordt niet alleen de onderlaag, maar ook de bovenlaag (korst) goed gemixt in de mest. De posities zijn te verstellen vanuit de trekkercabine, zonder dat je de machine of de aftakas hoeft af te koppelen.

TurboJock 3500×2 te zien op Agritechnica

De machinefabrikant toont de TurboJock 3500×2 op vakbeurs Agritechnica, van 12-18 november in Hannover (D.). Fliegl staat in hal 4, stand A40.

Auteur: Bas van Hattum

Deze machines en producten zie je op Agritechnica 2023

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nexat en Amazone ontwikkelen kunstmeststrooier

Nexat heeft samen met Amazone een nieuwe kunstmeststrooier ontwikkeld voor de Nexat-werktuigendrager. Het prototype wordt nu getest.
Afbeelding artikel

Vlakstelling van kunstmeststrooier (automatisch) corrigeren

Valtra-systeem Smart Top Link corrigeert de hoek van de kunstmeststrooier automatisch. Aanleiding voor TREKKER om zich hierin te verdiepen. Bestaan er...
Afbeelding artikel

VIDEO | Akkergiganten: Vervaet Hydro Trike XL op rupsen

In de videoserie Akkergiganten zie je deze keer een Vervaet Hydro Trike XL-mestzelfrijder op rupsen. Een indrukwekkende verschijning!
Beheer
WP Admin