fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Duport introduceert eenvoudige lichte spaakwielbemester

Duport heeft een lichtere eenvoudige spaakwielbemester gebouwd. De PTW 3000 Farmerline staat op vakbeurs Agritechnica 2023. - Foto: Mark Pasveer

De Nederlandse machinefabrikant Duport toont op Agritechnica 2023 een lichte, eenvoudige en zonder Isobus aangestuurde spaakwielbemester. De Duport PTW 3000 Farmerline is leverbaar in een uitvoering van 6, 8 en 9 meter.

Met de PTW 3000 Farmerline voldoet Duport aan de vraag van met name het buitenland naar een lichte eenvoudige spaakwielbemester. De tankinhoud van deze spaakwielbemester bedraagt 3.000 liter, met een doseerpomp van 380 liter per minuut.

Afhankelijk van de werkbreedte (6, 8 of 9 meter) beschikt de PTW 3000 Farmerline over 24, 32 en 36 spaakwielen. De rijafstand is 25 cm.

Sectieschakeling via tuimelschakelaar

De sectieschakeling is eveneens eenvoudig. Deze is handmatig via een tuimelschakelaar vanuit de trekkercabine te bedienen.

De Duport PTW 3000 Farmerline is in 2024 leverbaar. Voor een 9 meter-uitvoering tel je € 119.500 neer.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Machinebouwer Tjalma is failliet

De Nederlandse machinefabrikant Tjalma is failliet. De merknaam Tjalma is vooral bekend van de mesttechniek. De Nederlandse machinefabrikant Tjalma, met vestigingen...
Afbeelding artikel

Optimaal toepassen van mesttechniek op Grasdag 2024

Je wilt elke kilo stikstof zoe goed mogelijk benutten. Op Grasdag 2024 daarom aandacht voor mesttechniek en de praktische kant van...
Afbeelding artikel

Loonwerker: ‘Schijvenbemester kan het best overweg met gewasresten’

Loon- en grondverzetbedrijf Van de Peppel werkt met een Toric-schijvenbemester, Ideaal voor bemesten van percelen met groenbemester of gewasresten.
Beheer
WP Admin