fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Homburg en Lasse Doornbos nemen Holland Agri Machinery over

Lasse Doornbos (op foto) is het nieuwe gezicht van Holland Agri Machinery. - Foto: Homburg Holland

Machinebouwer en -importeur Homburg Holland uit Stiens (Fr.) neemt samen met Lasse Doornbos het in Wagenborgen (Gr.) gevestigde Holland Agri Machinery over. Dit bedrijf exporteert landbouwmachines naar onder andere het Midden-Oosten.

Lasse Doornbos is sinds 2006 export manager bij Homburg Draincleaners (drainagereinigers), en is vanaf heden CEO bij Holland Agri Machinery. Daarnaast blijft Doornbos een dag per week actief bij Homburg Holland voor grote Draincleaners-klanten en voor de merken Väderstad en Zürn.

Export naar Midden-Oosten

Holland Agri Machinery is gespecialiseerd in het exporteren van landbouwmachines. Het gaat met name om oogstmachines, trekkers, zaaimachines en onderdelen, en er wordt vooral geëxporteerd naar het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Canada en Afrika.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Opening Lemken-fabriek in Dinteloord uitgesteld door cyberaanval

Lemken is op 11 mei aangevallen door hackers. De fabrikant heeft de opening van de nieuwe schoffelmachinefabriek in Dinteloord uitgesteld.
Afbeelding artikel

Leasemaatschappij DLL koopt het Duitse elf Leasing

Leasemaatschappij DLL (De Lage Landen) is van plan om eind 2024 de Duitse leasemaatschappij elf Leasing over te nemen.
Afbeelding artikel

Cumela en MKB Infra willen in 2025 fuseren

Branchevereniging Cumela en belangenbehartiger MKB Infra hebben de intentie uitgesproken om per 1 januari 2025 te fuseren.
Beheer
WP Admin