fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Grimme-marktplaats vernieuwd en gekoppeld aan Resell App

Machinefabrikant Grimme heeft zijn digitale marktplaats vernieuwd. Het platform biedt naast de Grimme-machines nu ook machines aan van andere fabrikanten. Daarnaast is de Grimme-marktplaats gekoppeld aan de Grimme Resell App. - Foto: Grimme

De Duitse machinefabrikant Grimme heeft zijn digitale marktplaats die sinds 2016 in de lucht is, vernieuwd. Het platform biedt naast de Grimme-machines nu ook machines aan van andere fabrikanten evenals verhuurmachines. Bovendien is Grimme-marktplaats gekoppeld aan de Grimme Resell App.

Op de vernieuwde Grimme-marktplaats​ staan inmiddels al meer dan 900 machines. Naast de Grimme-machines zijn nu ook verhuurmachines en machines van fabrikanten als Agrifac, Ploeger, Dewulf/Miedema, Holmer, AVR, Baselier en Kverneland te vinden.

Zoeksysteem uitgebreid

Grimme heeft het zoeksysteem uitgebreid. Op Grimme-marktplaats vind je gegevens over de fabrikant, het bouwjaar, het typenummer, de toestand waarin de machine verkeert (nieuw, gebruikt, demo, verhuur), het aantal draaiuren en de hoeveelheid hectares die een machine heeft bewerkt. Ook staan er foto’s van de machines op evenals contactmogelijkheden voor vragen en/of een bezichtiging.

Gekoppeld aan Grimme Resell App

Daarnaast heeft Grimme zijn Resell App gekoppeld aan Grimme-markplaats. Verkooppartners hebben zodoende wereldwijd toegang tot de marktplaats en klanten kunnen realtime zien welke machines direct beschikbaar zijn.

Auteur: Annelies Bakker

Op zoek naar gebruikte machines? Of wil je een machine verkopen? Kijk op Traktorpool.nl

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Agco in 2023 marktleider in krimpende Europese trekkermarkt

Het Agco-concern verkocht in 2023 de meeste trekkers in Europa, gevolgd door CNH Industrial. John Deere is als merk het grootste....
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Beheer
WP Admin