fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Speciale styling voor 2 miljoenste John Deere-trekker

De 2 miljoenste John Deere-trekker rolde onlangs van de band in de fabriek in Mannheim. De John Deere 6R 250 heeft een speciale wrapping gekregen. Daarop staan meer dan 300 John Deere-medewerkers afgebeeld. - Foto: John Deere

Machinefabrikant John Deere viert de assemblage van de 2 miljoenste John Deere-trekker in Mannheim (D). De 6R 250 is versierd met een unieke wrapping.

De fabriek in Mannheim produceert al sinds 1956 John Deere-trekkers. De geschiedenis van de fabriek gaat echter verder terug. In 1921 bouwt Heinrich Lanz zijn eerste Lanz Bulldog. Nu, 102 jaar later, rolt de 2 miljoenste John Deere-trekker van de band. De 6R 250 heeft ter gelegenheid van dit jubileum een speciale wrapping; er staan meer dan 300 medewerkers op afgebeeld.

JD 6R 250 komt naast JD 6400

De trekker komt naast de 1 miljoenste John Deere-trekker uit Mannheim te staan: de JD 6400. De machinefabrikant deed er 70 jaar over om 1 miljoen trekkers te produceren in Mannheim. Over de mijlpaal van 2 miljoen deed de fabrikant ongeveer 30 jaar.

Zoek je John Deere-trekkers? Vind de trekkermodellen op Trekkeronline

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

John Deere en GUSS Automation presenteren autonome spuitrobot Electric GUSS

John Deere en GUSS Automation tonen Electric GUSS, de eerste autonome en volledig elektrisch aangedreven spuitrobot ter wereld.
Afbeelding artikel

CNHi levert trekkers van 100-400 pk met omkeerinrichting

De omkeerinrichting was al beschikbaar in Steyr-trekkers. Nu levert CNHi deze ook in Case IH- en New Holland-trekkers van 100 tot...
Afbeelding artikel

Machinepark met slagkracht: vlot 25.000 balen persen

Het machinepark van AJ Bedrijfsdiensten toont dat familie Bronkhorst professioneel werkt met de nodige slagkracht om kwaliteitshooi te maken.
Beheer
WP Admin