fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Speciale styling voor 2 miljoenste John Deere-trekker

De 2 miljoenste John Deere-trekker rolde onlangs van de band in de fabriek in Mannheim. De John Deere 6R 250 heeft een speciale wrapping gekregen. Daarop staan meer dan 300 John Deere-medewerkers afgebeeld. - Foto: John Deere

Machinefabrikant John Deere viert de assemblage van de 2 miljoenste John Deere-trekker in Mannheim (D). De 6R 250 is versierd met een unieke wrapping.

De fabriek in Mannheim produceert al sinds 1956 John Deere-trekkers. De geschiedenis van de fabriek gaat echter verder terug. In 1921 bouwt Heinrich Lanz zijn eerste Lanz Bulldog. Nu, 102 jaar later, rolt de 2 miljoenste John Deere-trekker van de band. De 6R 250 heeft ter gelegenheid van dit jubileum een speciale wrapping; er staan meer dan 300 medewerkers op afgebeeld.

JD 6R 250 komt naast JD 6400

De trekker komt naast de 1 miljoenste John Deere-trekker uit Mannheim te staan: de JD 6400. De machinefabrikant deed er 70 jaar over om 1 miljoen trekkers te produceren in Mannheim. Over de mijlpaal van 2 miljoen deed de fabrikant ongeveer 30 jaar.

Zoek je John Deere-trekkers? Vind de trekkermodellen op Trekkeronline

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Zetor onthult nieuwe 6-serie in Tsjechië

Trekkerfabrikant Zetor heeft vorige week op landbouwbeurs Techagro een nieuwe 6-trekkerserie getoond. Er zijn nog weinig details bekend.
Afbeelding artikel

Fors minder trekkers in Italië verkocht in eerste kwartaal

Stijgende rentetarieven in combinatie met stijgende machineprijzen veroorzaakt een flinke daling in de trekkerverkoop in Italië.
Afbeelding artikel

New Holland viert 60 jaar Basildon met T7.300 Special Edition

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van zijn trekkerfabriek in het Britse Basildon ontwierp New Holland een T7.300 Special Edition.
Beheer
WP Admin