Terug naar nieuwsoverzicht

Speciale styling voor 2 miljoenste John Deere-trekker

De 2 miljoenste John Deere-trekker rolde onlangs van de band in de fabriek in Mannheim. De John Deere 6R 250 heeft een speciale wrapping gekregen. Daarop staan meer dan 300 John Deere-medewerkers afgebeeld. - Foto: John Deere

Machinefabrikant John Deere viert de assemblage van de 2 miljoenste John Deere-trekker in Mannheim (D). De 6R 250 is versierd met een unieke wrapping.

De fabriek in Mannheim produceert al sinds 1956 John Deere-trekkers. De geschiedenis van de fabriek gaat echter verder terug. In 1921 bouwt Heinrich Lanz zijn eerste Lanz Bulldog. Nu, 102 jaar later, rolt de 2 miljoenste John Deere-trekker van de band. De 6R 250 heeft ter gelegenheid van dit jubileum een speciale wrapping; er staan meer dan 300 medewerkers op afgebeeld.

JD 6R 250 komt naast JD 6400

De trekker komt naast de 1 miljoenste John Deere-trekker uit Mannheim te staan: de JD 6400. De machinefabrikant deed er 70 jaar over om 1 miljoen trekkers te produceren in Mannheim. Over de mijlpaal van 2 miljoen deed de fabrikant ongeveer 30 jaar.

Zoek je John Deere-trekkers? Vind de trekkermodellen op Trekkeronline

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

McCormick komt met luxere X5-trekkerserie

De Italiaanse fabrikant McCormick breidt zijn bestaande X5-trekkerserie uit met de P3-Drive-versie.
Afbeelding artikel

Gespot: prototype Claas Xerion in Bremerhaven

Claas werkt aan een nieuwe serie Xerion-systeemtrekkers. Dat blijkt uit een spionagefoto van een prototype dat staat te wachten in Bremerhaven...
Afbeelding artikel

Proefrijden met Deutz-Fahr 6130.4 RVshift: een topper met trucage

De Deutz-Fahr 6130.4 RVshift is een lichte viercilinder en technisch gezien gewoon een TTV. Hoog tijd voor een proefrit.
Beheer
WP Admin