fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Marc Jansen nieuwe CEO van Trioliet

Marc Jansen (53) is vanaf 1 maart CEO van machinefabrikant Trioliet. Hij volgt daarmee Robert Liet op. - Foto: Trioliet

Machinefabrikant Trioliet in Oldenzaal (Ov.), bekend van machines rondom uitkuil- en voertechniek, heeft een nieuwe CEO. Marc Jansen heeft per 1 maart 2023 deze functie overgenomen van Robert Liet.

Trioliet werd sinds 2007 geleid door algemeen directeur Robert Liet. Jansen is sinds 2018 werkzaam als manager productie en logistiek en tevens lid van het managementteam. Per 1 maart 2023 is Marc Jansen dus benoemd tot CEO van Trioliet.

€ 100 miljoen omzet in 2022

Jansen heeft als boerenzoon ervaring in de agrarische sector. Hij ziet het als zijn missie om de groeikoers van Trioliet voort te zetten voor 2023. In 2022 bedroeg de totale omzet van Trioliet circa € 100 miljoen. Het bedrijf heeft 375 medewerkers in dienst.

Auteur: Jacco van Erkelens

Lees ook: Proefrit met compacte Trioliet-zelfrijder Triotrac M

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Eerste Einböck-machines verlaten nieuwe fabriek

De nieuwe fabriek van machinefabrikant Einböck in Dorf an der Pram is klaar. Inmiddels hebben de eerste machines de nieuwe fabriek...
Afbeelding artikel

Carla de Wit financieel directeur GroeNoord

Carla de Wit is per 1 februari gestart als CFO bij GroeNoord. Voorheen bekleedde zij diverse financiële rollen bij technische bedrijven.
Afbeelding artikel

Argo France nieuwe importeur McCormick en Landini in België

Argo France, de Franse tak van Argo Tractors, gaat de trekkers van Landini en McCormick verkopen in België. Daarvoor is Argo...
Beheer
WP Admin