Terug naar nieuwsoverzicht

Gespot: prototype drie-assige maaidorser

Foto's van een prototype drie-assige maaidorser circuleren rond op social media. Zo ook deze foto op Instagram van afzender treckerfahrerluca9. Het onderstel van de machine doet denken aan assen van Krone.

Collega’s van het Duitse vakblad Profi zagen afgelopen zomer al een foto van een prototype drie-assige maaidorser. Inmiddels is de machine op een video gespot.

Er is weinig bekend over de combine. Wel zijn er bewegende beelden van de machine die voorbijrijdt op straat.

Tekst gaat verder onder Instagram-post

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door profi (@profimagazin)

Opvallend onderstel: is het Krone?

Opvallend is het onderstel onder de drie-assige maaidorser. Die doet denken aan assen van Krone. Machinefabrikant Krone ontkent bezig te zijn met dergelijke machine en stelt dat hij alleen de assen heeft geleverd.

We wachten af wie achter deze ontwikkeling zit en wanneer we meer van deze combine te zien krijgen. Wie weet zien we de drie-assige maaidorser op vakbeurs Agritechnica van 12-18 november in Hannover (D.).

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video | John Deere 30R graspick-up met vast gemonteerde vijzel

Om hakselaars met een vermogen tot 1.000 pk optimaal te kunnen benutten, ontwikkelde John Deere samen met Kemper de 30R graspick-up.
Afbeelding artikel

Twee jaar extra garantie op geïnspecteerde zelfrijdende hakselaar

AM Machinery inspecteert zelfrijdende hakselaars tot zeven jaar oud of met max 3.500 motoruren op de teller en geeft twee jaar...
Afbeelding artikel

Standaard Krone V-knopers en PowerClean op grootpakpers Big Pack

Vanaf dit jaar is grootpakpers Krone Big Pack 1290 HDP II standaard uitgerust met PowerClean-machinereiniger en Krone V-knopers.
Beheer
WP Admin