fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Valtra nu ook te koop in matgrijze kleurstelling

Trekkerfabrikant Valtra voegt de nieuwe matgrijze kleurstelling Titan grijs toe aan het Unlimited-pakket dat nu tien jaar bestaat. - Foto: Mark Pasveer

Trekkerfabrikant Valtra voegt een nieuwe kleur toe aan de zogeheten Unlimited-optielijst: ‘Titan grijs’. Dat is een matgrijze kleurstelling.

Binnen Valtra’s zogeheten Unlimited-pakket kun je een nieuwe trekker helemaal zelf samenstellen. Inmiddels biedt de trekkerfabrikant dit pakket tien jaar aan. Dat viert de fabrikant met een nieuwe matgrijze kleurstelling: Titan grijs.

Alleen leverbaar op Valtra-series N, T en Q

Koop je een nieuwe trekker met dit pakket, dan kun je kiezen die te laten uitvoeren met matgrijze kappen, zwarte metallic velgen, een matgrijze armleuning, siderail en matgrijze details in het stuur. De kleurstelling is alleen leverbaar op de Valtra N-, T-, en de nieuwste Q-serie modellen.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Agco in 2023 marktleider in krimpende Europese trekkermarkt

Het Agco-concern verkocht in 2023 de meeste trekkers in Europa, gevolgd door CNH Industrial. John Deere is als merk het grootste....
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Afbeelding artikel

Zetor onthult nieuwe 6-serie in Tsjechië

Trekkerfabrikant Zetor heeft vorige week op landbouwbeurs Techagro in Tsjechië een nieuwe 6-trekkerserie getoond. Er zijn nog weinig details bekend.
Beheer
WP Admin