fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Steiger Heritage Club opgericht

Een Steiger Steiger Cougar 270. In 2022 werd de Steiger Heritage Club opgericht. In het voorjaar van 2023 komt er voor de liefhebbers van deze unieke kniktrekker een speciale website. - Foto: Mark Pasveer

Om tegemoet te komen aan de belangstelling van tienduizenden liefhebbers van Steiger-kniktrekkers met vierwielaandrijving wereldwijd, is de Steiger Heritage Club opgericht.

In juli 2021 kwam een groep van zes liefhebbers van Steiger-trekkers bijeen in de Verenigde Staten. Ze wisten dat er wereldwijd tienduizenden liefhebbers van Steiger-trekkers zijn. Reden voor de zes om in januari 2022 de Steiger Heritage Club op te richten. In het gekozen bestuur van de club zit onder anderen de dochter van trekkerbouwer en oprichter Douglass Steiger, voorzitter Majeana Steiger Hallstrom.

Tekst gaat verder onder de video

Website in voorjaar online

De Steiger Heritage Club heeft een website gelanceerd. Deze zal in het voorjaar 2023 volledig functioneel zijn. De club wil zijn leden regelmatig informeren via deze website en nieuwsbrieven. De bestuurders van de Steiger Heritage Club willen andere non-profitorganisaties en musea die de geschiedenis van Steiger-trekkers in ere houden, ondersteunen met de website.

Auteur: Annelies Bakker

Op zoek naar een tweedehands Steiger? Kijk op Traktorpool.nl

Foto: Steiger

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Gespot: prototype Fendt 800

Op internet circuleren al foto’s van een prototype Fendt-trekker uit de mogelijk nieuwe Fendt 800-serie. Dit is een echter een recente...
Afbeelding artikel

Zo krijgt een nieuwe machine RDW-goedkeuring

Je mag met landbouwtrekkers alleen op de weg rijden als ze gekentekend zijn. Wat komt er zoal kijken bij een RDW-goedkeuring?
Afbeelding artikel

Case IH updatet kniktrekkerseries Steiger en Quadtrac

Case IH vernieuwt kniktrekkerseries Steiger en Quadtrac: nieuwe typeaanduiding, meer vermogen en verbeterd cabinecomfort.
Beheer
WP Admin