Terug naar nieuwsoverzicht

Filius Machines dealer van Deutz-Fahr-trekkers

Met het nieuwe dealerschap van Deutz-Fahr richt mechanisatiebedrijf Filius Machines zich op de verkoop en reparaties van Deutz-Fahr-trekkers in Zuidwest-Nederland. - Foto: Filius Machines

Filius Machines BV uit ’s Gravendeel (Z.-H.) is vanaf heden dealer van Deutz-Fahr-trekkers. Dit maken SDF Benelux en het Zuid-Hollandse mechanisatiebedrijf bekend.

Met het nieuwe dealerschap richt Filius Machines zich op de verkoop en reparaties van Deutz-Fahr-trekkers in de Zuidwestelijke regio’s Voorne-Putten, Hoeksche Waard, Eiland van Dordt en Goeree- Overflakkee.

Meer merken in assortiment

Het mechanisatiebedrijf richt zich op de service en verkoop van machines die gebruikt worden in de landbouw, industrie en het grondverzet. Naast het dealerschap van Deutz-Fahr vertegenwoordigt de onderneming de merken Hyundai, Kubota, Joskin, Weber, Leica. Daarnaast levert Filius Machines producten als AP-veegmachines en AP-kilverbakken, GP-aanbouwdelen en Engcon-draaikantelstukken.

Auteur: Robin Looman

Bekijk en vergelijk Deutz-Fahr-trekkers op trekkeronline.nl

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Deutz-Fahr bouwt nieuw kantoorpand van € 6,4 miljoen

Deutz-Fahr investeert € 6,4 miljoen in een nieuw kantoorpand in Lauingen (D.) dat eind 2023 wordt opgeleverd.
Afbeelding artikel

Claas investeert € 44 miljoen in modernisering fabriek

Claas heeft € 44 miljoen geïnvesteerd in het moderniseren van zijn locatie in Harsewinkel (D.) voor de productie van combines Trion en...
Afbeelding artikel

Väderstad Farm in Duitsland geopend

Väderstad opent officieel Väderstad Farm in Duitsland; een ontmoetingspunt voor klanten met allerhande innovaties.
Beheer
WP Admin