fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe stuurautomaat van SingularXYZ

De SAgro100 elektrische stuurautomaat van SingularXYZ. - Foto: SingularXYZ

De SAgro100-stuurautomaat van technologiebedrijf SingularXYZ Intelligent Technology is makkelijk te monteren. Demonteren en installeren op een ander voertuig is slechts enkele minuten werk.

Het systeem kan door de gebruiker in 30 minuten worden gemonteerd, aldus de fabrikant. Het kan ook in slechts enkele minuten worden gedemonteerd en op een ander voertuig worden geïnstalleerd. Gebruik daarvoor de onderdelen die bij het SAgro100-systeem zijn inbegrepen.

Gratis jaarlijkse updates

Het SAgro100-systeem beschikt over de zogenoemde Star-Fill functie. Deze handhaaft de positioneringsnauwkeurigheid gedurende 10 minuten wanneer correctiegegevens kortstondig haperen.

Tekst gaat verder onder de foto

De SingularXYZ SAgro100 elektrische stuurautomaat wordt geleverd met het T10-tablet, met GNSS (Global Navigation Satelite System).  Daarnaast beschikt het systeem over een 4G-modem, Bluetooth en WiFi.

De SingularXYZ SAgro100 elektrische stuurautomaat wordt geleverd met het T10-tablet, met GNSS (Global Navigation Satelite System). Daarnaast beschikt het systeem over een 4G-modem, Bluetooth en WiFi.

De stuurautomaat is te koop voor € 5.650. De software wordt jaarlijkse geüpdatet. De updates zijn gratis. De minimale en maximale rijsnelheden voor het inschakelen van de stuurautomaat zijn 1 km/u en 20 km/u.

Auteur: René Koerhuis

Meer weten over stuurautomaten? Bekijk de Future Farming autosteer retrofit kits catalogus

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Amerika doet Chinese landbouwdrones in de ban

Drones maken een razendsnelle opmars in de Amerkaanse landbouw, maar de gevolgen kunnen ernstig zijn als de landbouwdrones in verkeerde handen...
Afbeelding artikel

Blog | ‘Verdwijnt de cabine op de robottrekker?’

Heeft de cabineloze robottrekker wel of geen toekomst? TREKKER-redacteuren René Koerhuis en Bob Karsten geven hun kijk op de zaak.
Afbeelding artikel

Blog | ‘Robottrekker met of zonder cabine?’

De robottrekker wordt straks ingezet op grote percelen of bij repeterend werk. Dan heeft zo’n trekker geen cabine meer nodig. Of...
Beheer
WP Admin