Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe stuurautomaat van SingularXYZ

De SAgro100 elektrische stuurautomaat van SingularXYZ. - Foto: SingularXYZ

De SAgro100-stuurautomaat van technologiebedrijf SingularXYZ Intelligent Technology is makkelijk te monteren. Demonteren en installeren op een ander voertuig is slechts enkele minuten werk.

Het systeem kan door de gebruiker in 30 minuten worden gemonteerd, aldus de fabrikant. Het kan ook in slechts enkele minuten worden gedemonteerd en op een ander voertuig worden geïnstalleerd. Gebruik daarvoor de onderdelen die bij het SAgro100-systeem zijn inbegrepen.

Gratis jaarlijkse updates

Het SAgro100-systeem beschikt over de zogenoemde Star-Fill functie. Deze handhaaft de positioneringsnauwkeurigheid gedurende 10 minuten wanneer correctiegegevens kortstondig haperen.

Tekst gaat verder onder de foto

De SingularXYZ SAgro100 elektrische stuurautomaat wordt geleverd met het T10-tablet, met GNSS (Global Navigation Satelite System).  Daarnaast beschikt het systeem over een 4G-modem, Bluetooth en WiFi.

De SingularXYZ SAgro100 elektrische stuurautomaat wordt geleverd met het T10-tablet, met GNSS (Global Navigation Satelite System). Daarnaast beschikt het systeem over een 4G-modem, Bluetooth en WiFi.

De stuurautomaat is te koop voor € 5.650. De software wordt jaarlijkse geüpdatet. De updates zijn gratis. De minimale en maximale rijsnelheden voor het inschakelen van de stuurautomaat zijn 1 km/u en 20 km/u.

Auteur: René Koerhuis

Meer weten over stuurautomaten? Bekijk de Future Farming autosteer retrofit kits catalogus

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Overnames en investeringen in jonge markt voor autonome veldrobots

De eerste tekenen van overnames en investeringen zijn zichtbaar op de nog jonge markt van autonome veldrobots.
Afbeelding artikel

Lemken neemt aandeel in softwarebedrijf Track32

Lemken en Track32 werkten al eerder samen bij de ontwikkeling van software voor de cameragestuurde IC Weeder AI-schoffels.
Afbeelding artikel

Gaëtan Severac (Gofar): ‘Boeren tonen gerichte interesse in veldrobots’

Gaëtan Severac, voorzitter van Global Organisation For Agricultural Robotics (Gofar), merkt op dat boeren voor het eerst gericht naar veldrobots vragen.
Beheer
WP Admin