Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe stuurautomaat van SingularXYZ

De SAgro100 elektrische stuurautomaat van SingularXYZ. - Foto: SingularXYZ

De SAgro100-stuurautomaat van technologiebedrijf SingularXYZ Intelligent Technology is makkelijk te monteren. Demonteren en installeren op een ander voertuig is slechts enkele minuten werk.

Het systeem kan door de gebruiker in 30 minuten worden gemonteerd, aldus de fabrikant. Het kan ook in slechts enkele minuten worden gedemonteerd en op een ander voertuig worden geïnstalleerd. Gebruik daarvoor de onderdelen die bij het SAgro100-systeem zijn inbegrepen.

Gratis jaarlijkse updates

Het SAgro100-systeem beschikt over de zogenoemde Star-Fill functie. Deze handhaaft de positioneringsnauwkeurigheid gedurende 10 minuten wanneer correctiegegevens kortstondig haperen.

Tekst gaat verder onder de foto

De SingularXYZ SAgro100 elektrische stuurautomaat wordt geleverd met het T10-tablet, met GNSS (Global Navigation Satelite System).  Daarnaast beschikt het systeem over een 4G-modem, Bluetooth en WiFi.

De SingularXYZ SAgro100 elektrische stuurautomaat wordt geleverd met het T10-tablet, met GNSS (Global Navigation Satelite System). Daarnaast beschikt het systeem over een 4G-modem, Bluetooth en WiFi.

De stuurautomaat is te koop voor € 5.650. De software wordt jaarlijkse geüpdatet. De updates zijn gratis. De minimale en maximale rijsnelheden voor het inschakelen van de stuurautomaat zijn 1 km/u en 20 km/u.

Auteur: René Koerhuis

Meer weten over stuurautomaten? Bekijk de Future Farming autosteer retrofit kits catalogus

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Monarch Tractor werkt samen met start-up uit India

Monarch Tractor werkt samen met de Indiase start-up Einsite verder aan de ontwikkeling van elektrische autonome voertuigen.
Afbeelding artikel

Motorfabrikant CAKE ontwerpt autonome elektrische trekker CAKE Kibb

De Zweedse fabrikant CAKE heeft een autonome elektrische compacte trekker ontworpen voor biologische bedrijven: de CAKE Kibb.
Afbeelding artikel

Video | Eerste AgXeed-robottrekker afgeleverd in Nederland

Woensdag 20 juli werd de eerste in Nederland ontwikkelde robottrekker van AgXeed afgeleverd bij P. van Osch Groenteproducties.
Beheer
WP Admin