Terug naar nieuwsoverzicht

Dealerstructuur Merlo Nederland op de schop

Merlo-importeur De Lille uit Lendelede (B.) voert dit jaar een nieuwe dealerstructuur door in Nederland. - Foto: Mark Pasveer

Merlo-importeur De Lille uit Lendelede (B.) gaat gedurende dit jaar een nieuwe dealerstructuur doorvoeren. Het bedrijf wil met deze structuurwijziging zijn service verder verbeteren.

De Merlo-importeur verdeelt de Nederlandse dealers onder distributeurs en goedgekeurde werkplaatsen (‘ateliers agrées’). De distributeurs verzorgen de hoofdverkoop en service voor de regio. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte machines, bieden service, verkoop van onderdelen en zijn het vaste aanspreekpunt voor de eindklant.

In de ‘atelier agrées’ kunnen klanten terecht voor het onderhoud van Merlo-verreikers. De Lille rolt de nieuwe structuur dit jaar uit uit in Nederland.

De Merlo-importeur verdeelt de Nederlandse dealers onder distributeurs en goedgekeurde werkplaatsen, de zogenoemde ateliers agrées. - Afbeelding: De Lille

De Merlo-importeur verdeelt de Nederlandse dealers onder distributeurs en goedgekeurde werkplaatsen, de zogenoemde ateliers agrées. – Afbeelding: De Lille

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Wijziging van Deutz-Fahr-dealerschap in Noordoostpolder

Mechanisatiebedrijf Blok stopt met de verkoop van trekkers om zich te specialiseren in landbouwmachines en eigen machinebouw.
Afbeelding artikel

MSH Oldenburger neemt dealerschap Deutz-Fahr over

SDF Benelux maakt bekend dat LMB Oldenburger het Deutz-Fahr-dealerschap voor trekkers overdraagt aan Machineservice Hiemstra uit Twijzel (Fr.).
Afbeelding artikel

Manitou toont lichtgewicht verreikers onder 3 ton

Manitou introduceert een nieuw model lichtgewicht verreiker. De ULM/GCT-verreiker weegt minder dan 3.000 kilo weegt.
Beheer
WP Admin