fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Dealerstructuur Merlo Nederland op de schop

Merlo-importeur De Lille uit Lendelede (B.) voert dit jaar een nieuwe dealerstructuur door in Nederland. - Foto: Mark Pasveer

Merlo-importeur De Lille uit Lendelede (B.) gaat gedurende dit jaar een nieuwe dealerstructuur doorvoeren. Het bedrijf wil met deze structuurwijziging zijn service verder verbeteren.

De Merlo-importeur verdeelt de Nederlandse dealers onder distributeurs en goedgekeurde werkplaatsen (‘ateliers agrées’). De distributeurs verzorgen de hoofdverkoop en service voor de regio. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte machines, bieden service, verkoop van onderdelen en zijn het vaste aanspreekpunt voor de eindklant.

In de ‘atelier agrées’ kunnen klanten terecht voor het onderhoud van Merlo-verreikers. De Lille rolt de nieuwe structuur dit jaar uit uit in Nederland.

De Merlo-importeur verdeelt de Nederlandse dealers onder distributeurs en goedgekeurde werkplaatsen, de zogenoemde ateliers agrées. - Afbeelding: De Lille

De Merlo-importeur verdeelt de Nederlandse dealers onder distributeurs en goedgekeurde werkplaatsen, de zogenoemde ateliers agrées. – Afbeelding: De Lille

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Beheer
WP Admin