Terug naar nieuwsoverzicht

Dealerstructuur Merlo Nederland op de schop

Merlo-importeur De Lille uit Lendelede (B.) voert dit jaar een nieuwe dealerstructuur door in Nederland. - Foto: Mark Pasveer

Merlo-importeur De Lille uit Lendelede (B.) gaat gedurende dit jaar een nieuwe dealerstructuur doorvoeren. Het bedrijf wil met deze structuurwijziging zijn service verder verbeteren.

De Merlo-importeur verdeelt de Nederlandse dealers onder distributeurs en goedgekeurde werkplaatsen (‘ateliers agrées’). De distributeurs verzorgen de hoofdverkoop en service voor de regio. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte machines, bieden service, verkoop van onderdelen en zijn het vaste aanspreekpunt voor de eindklant.

In de ‘atelier agrées’ kunnen klanten terecht voor het onderhoud van Merlo-verreikers. De Lille rolt de nieuwe structuur dit jaar uit uit in Nederland.

De Merlo-importeur verdeelt de Nederlandse dealers onder distributeurs en goedgekeurde werkplaatsen, de zogenoemde ateliers agrées. - Afbeelding: De Lille

De Merlo-importeur verdeelt de Nederlandse dealers onder distributeurs en goedgekeurde werkplaatsen, de zogenoemde ateliers agrées. – Afbeelding: De Lille

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Test- en innovatiecentrum Pöttinger uitgebreid

Speciaal voor het testen van landbouwmachines heeft innovatiecentrum TIZ Landl Grieskirchen een derde hal gebouwd. Pöttinger is hoofdhuurder.
Afbeelding artikel

Manitou-verreiker besturen met je duim

Met de Manitou Steering Ministick kun je een Manitou-verreiker besturen door middel van duimbewegingen
Afbeelding artikel

Einböck investeert € 2,3 miljoen in productiefaciliteiten

Einböck opent binnenkort zijn nieuwe productiehal in Dorf an der Pram en investeert €2,3 miljoen in nieuwe productiefaciliteiten.
Beheer
WP Admin