fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

John Deere in vloeistofdoseersystemen

Foto: SurePoint Ag Systems

Deere & Company is een joint venture aangegaan met het Amerikaanse SurePoint Ag Systems en SurePoint Electronics.

SurePoint is een specialist in systemen om vloeistoffen te doseren en te injecteren, zoals gewasbeschermingsmiddelen of vloeibare meststoffen. Daarnaast heeft het ook systemen voor fustenreinigers. Het bedrijf is in 2007 opgericht door de broers Josh en Matt Wolters.

In 2012 startten ze ook SureFire Electronics, dat is gespecialiseerd in de productie van elektronische hardware. Denk aan printplaten en kabelbomen.

Constante groei

Na de de joint venture gaan de bedrijven verder onder de naam SurePoint Ag Systems en SurePoint Electronics. De productielocatie blijft op de plaats waar die ook werd opgericht, in Atwood (Kansas).

Door de jaren heen maakte het bedrijf een constante groei door en het ontwikkelde steeds meer nieuwe producten. Door de samenwerking met John Deere verwacht het bedrijf verder te groeien en meer producten te ontwikkelen. SurePoint telt op dit moment 80 medewerkers, waarvoor door de samenwerking in principe niets verandert.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Agco en Trimble vormen PTx Trimble

De Amerikaanse machinefabrikant Agco en de Amerikaanse gps-fabrikant Trimble hebben samen een joint venture opgestart. Het nieuwe bedrijf krijgt de naam...
Afbeelding artikel

Argo France nieuwe importeur McCormick en Landini in België

Argo France, de Franse tak van Argo Tractors, gaat de trekkers van Landini en McCormick verkopen in België. Daarvoor is Argo...
Beheer
WP Admin