Terug naar nieuwsoverzicht

Landtech Noord verder als Kamps de Wild Tijnje

Afbeelding: Kamps de Wild Tijnje

Per 1 maart 2022 gaat mechanisatiebedrijf Landtech Noord in Tijnje (Fr.) verder onder de naam Kamps de Wild Tijnje.

Op 1 maart 2022 is de vestiging van Landtech Noord in Tijnje (Fr.) omgedoopt in Kamps de Wild Tijnje. De naamsverandering volgt ruim een jaar nadat de vestigingen van Landtech Veghel en Landtech Valkenburg al zijn veranderd in Kamps de Wild Veghel en Kamps de Wild Valkenburg. De Reesink dochteronderneming geeft als reden voor de naamsverandering van de vestiging in Tijnje dat dit nodig is om sterker regionaal aanwezig te kunnen zijn. Het bedrijf merkt vraag naar professionalisering en meer specialisme en ziet de naamsverandering als logische stap richting de toekomst.

Oorspronkelijk was de vestiging in Tijnje onderdeel van Bos Mechanisatie, maar werd in 2017 overgenomen door Landtech. De connectie met Kamps de Wild werd toen al gemaakt, omdat Landtech een dochteronderneming is van Kamps de Wild.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Claas investeert € 44 miljoen in modernisering fabriek

Claas heeft € 44 miljoen geïnvesteerd in het moderniseren van zijn locatie in Harsewinkel (D.) voor de productie van combines Trion en...
Afbeelding artikel

Hellmann Worldwide Logistics opent groot magazijn voor Claas

Hellmann Worldwide Logistics opent een nieuw magazijn voor machinfabrikant Claas met een oppervlakte van 18.000 m2 in Oelde (D.).
Afbeelding artikel

Claas Torion-wielladers met meer power en hefkracht

Machinefabrikant Claas heeft onlangs zijn nieuwe compacte Torion-wielladers 1295, 1611 en 1611 P geïntroduceerd.
Beheer
WP Admin