Terug naar nieuwsoverzicht

Landtech Noord verder als Kamps de Wild Tijnje

Afbeelding: Kamps de Wild Tijnje

Per 1 maart 2022 gaat mechanisatiebedrijf Landtech Noord in Tijnje (Fr.) verder onder de naam Kamps de Wild Tijnje.

Op 1 maart 2022 is de vestiging van Landtech Noord in Tijnje (Fr.) omgedoopt in Kamps de Wild Tijnje. De naamsverandering volgt ruim een jaar nadat de vestigingen van Landtech Veghel en Landtech Valkenburg al zijn veranderd in Kamps de Wild Veghel en Kamps de Wild Valkenburg. De Reesink dochteronderneming geeft als reden voor de naamsverandering van de vestiging in Tijnje dat dit nodig is om sterker regionaal aanwezig te kunnen zijn. Het bedrijf merkt vraag naar professionalisering en meer specialisme en ziet de naamsverandering als logische stap richting de toekomst.

Oorspronkelijk was de vestiging in Tijnje onderdeel van Bos Mechanisatie, maar werd in 2017 overgenomen door Landtech. De connectie met Kamps de Wild werd toen al gemaakt, omdat Landtech een dochteronderneming is van Kamps de Wild.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Doek valt voor productie Claas Cargos-opraapwagens

Claas stopt met productie van Claas Cargos-opraap- en hakseltransportwagens en gaat zich meer richten op Claas Jaguar-hakselaar en shredlage-techniek.
Afbeelding artikel

Claas breidt Torion-serie wielladers uit

Claas heeft een nieuw model wiellader geïntroduceerd, de Torion 530. Met deze toevoeging biedt Claas nu 3 modellen in de compactserie....
Afbeelding artikel

Honderdste Claas Jaguar Terra-trac van de band

De Duitse machinefabrikant Claas bouwde onlangs de honderdste Jaguar met het Terra Trac-rupsonderstel. Op vier februari liep de honderdste Jaguar op...
Beheer
WP Admin