fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Fliegl meststrooiers aan de zware ketting

Foto's: Fliegl

Het Duitse Fliegl levert alle kettingstrooiers in het programma nu met een zware bodemketting met 50 ton breeklast en een aandrijfas van 60 millimeter.

In 2019 nam Fliegl de Franse fabrikant van stalmeststrooiers Brochard over. Fliegl onderscheidt zich in de markt met afschuifwagens die ook als mestverspreider leverbaar zijn. Brochard heeft een breed programma mestverspreiders met bodemkettingen. Dat varieert van zowel diepbedmodellen – met de wielen naast de bak – als de meer traditionele modellen met de bodem boven de wielen.

Tekst gaat verder onder de foto

Voorbeeld van een nieuwe, zware aandrijfketting.

Inmiddels zijn alle kettingstrooiers bij Fliegl nu leverbaar met een zware bodemketting met 50 ton breeklast en een 60 millimeter aandrijfas. Eerder was dat alleen voorbehouden aan de schotelstrooiers.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Bobcat presenteert elektrische verreiker op Intermat in Parijs

Bobcat presenteert elektrische verreiker TL25.60e op Intermat in Parijs. Deze heeft hetzelfde nominale en hefvermogen als de dieselvariant.
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Afbeelding artikel

Zetor onthult nieuwe 6-serie in Tsjechië

Trekkerfabrikant Zetor heeft vorige week op landbouwbeurs Techagro in Tsjechië een nieuwe 6-trekkerserie getoond. Er zijn nog weinig details bekend.
Beheer
WP Admin