Terug naar nieuwsoverzicht

Fliegl meststrooiers aan de zware ketting

Foto's: Fliegl

Het Duitse Fliegl levert alle kettingstrooiers in het programma nu met een zware bodemketting met 50 ton breeklast en een aandrijfas van 60 millimeter.

In 2019 nam Fliegl de Franse fabrikant van stalmeststrooiers Brochard over. Fliegl onderscheidt zich in de markt met afschuifwagens die ook als mestverspreider leverbaar zijn. Brochard heeft een breed programma mestverspreiders met bodemkettingen. Dat varieert van zowel diepbedmodellen – met de wielen naast de bak – als de meer traditionele modellen met de bodem boven de wielen.

Tekst gaat verder onder de foto

Voorbeeld van een nieuwe, zware aandrijfketting.

Inmiddels zijn alle kettingstrooiers bij Fliegl nu leverbaar met een zware bodemketting met 50 ton breeklast en een 60 millimeter aandrijfas. Eerder was dat alleen voorbehouden aan de schotelstrooiers.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Prototype gespot: Claas werkt aan nieuwe Xerion

Machinefabrikant Claas werkt vermoedelijk aan een nieuwe Xerion-trekkerserie. Dat blijkt uit foto’s die circuleren op het internet waarop een prototype te...
Afbeelding artikel

Lemken en Krone tonen autonoom voertuig

Een werktuig die autonoom en 24 uur per dag kan werken. Dat is het doel van het project Combined Power wat...
Afbeelding artikel

Zelf Claas-machines samenstellen en prijzen checken

Met een smartphone of tablet kan de gebruiker met de Claas-productconfigurator een trekker of landbouwmachine samenstellen.
Beheer
WP Admin