Terug naar nieuwsoverzicht

Stem op Deutz-Fahr, Eicher, Same of Renault

Opnieuw een zeer mooie trekkertest lezen van de Renault TZ-serie? Breng dan je stem uit via Trekkeronline.nl/testvantoen. Foto: Misset

TREKKER tikt inmiddels de leeftijd van 33 jaar aan. In deze 33 jaar zijn gigantisch veel trekkers en machines getest. Op verzoek van veel lezers gaan we oude testen opnieuw publiceren. Welke test dat wordt in de maart-uitgave, bepaal jij!

In de januari-uitgave van 2022 zijn we begonnen met de test van de Schlüter 1050LS. In februari volgde de test van de Fendt Favorit 611 LSA. En voor de editie van maart mag jij als lezer van dit bericht zelf je stem uitbrengen.

Voor die maart-uitgave (nummer 402) kun je kiezen tussen de test van de Deutz-Fahr DX 6.30 SE, de Eicher 3108, de Renault 120-14 TZ of de Same Explorer II 90. Klik hier om je stem uit te brengen.

Grofweg 350 trekkers

In een kleine 33 jaar heeft de redactie van TREKKER grofweg 350 trekkers grondig getest. Daarin zijn de multitrekkerstests niet eens meegeteld evenals en ontelbaar aantal proefritten en impressies.

Heb je nog geen abonnement? Klik dan hier en bekijk wat TREKKER voor jou kan betekenen en hoe jij op deze manier op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de wereld van landbouwmachines en -trekkers.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Stem op Ursus, Shibaura, Hürlimann of Fiat

Jij bepaalt welke trekkertest in de mei-uitgave van Trekker wordt gepubliceerd. Stem op jouw favoriet!
Afbeelding artikel

Uit de kist gekomen: een Fordson E27N

De Fordson E27N met Perkins P6-motor lag bij Ko Brasser al 27 jaar in onderdelen in een grote kist. Inmiddels staat...
Afbeelding artikel

Oude testen herleven in TREKKER

TREKKER tikt inmiddels een leeftijd van 33 jaar aan. In deze 33 jaar werden gigantisch veel trekkers en machines getest. Op...
Beheer
WP Admin