fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Stem op Deutz-Fahr, Eicher, Same of Renault

Opnieuw een zeer mooie trekkertest lezen van de Renault TZ-serie? Breng dan je stem uit via Trekkeronline.nl/testvantoen. Foto: Misset

TREKKER tikt inmiddels de leeftijd van 33 jaar aan. In deze 33 jaar zijn gigantisch veel trekkers en machines getest. Op verzoek van veel lezers gaan we oude testen opnieuw publiceren. Welke test dat wordt in de maart-uitgave, bepaal jij!

In de januari-uitgave van 2022 zijn we begonnen met de test van de Schlüter 1050LS. In februari volgde de test van de Fendt Favorit 611 LSA. En voor de editie van maart mag jij als lezer van dit bericht zelf je stem uitbrengen.

Voor die maart-uitgave (nummer 402) kun je kiezen tussen de test van de Deutz-Fahr DX 6.30 SE, de Eicher 3108, de Renault 120-14 TZ of de Same Explorer II 90. Klik hier om je stem uit te brengen.

Grofweg 350 trekkers

In een kleine 33 jaar heeft de redactie van TREKKER grofweg 350 trekkers grondig getest. Daarin zijn de multitrekkerstests niet eens meegeteld evenals en ontelbaar aantal proefritten en impressies.

Heb je nog geen abonnement? Klik dan hier en bekijk wat TREKKER voor jou kan betekenen en hoe jij op deze manier op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de wereld van landbouwmachines en -trekkers.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Oldtimer | Geplof van Vierzon-gloeikoptrekkers verveelt liefhebbers nooit

Wat Lanz Bulldog is voor Duitsland, is Société Française Vierzon voor Frankrijk. Dit jaar hield de vriendenclub van de Vierzon-gloeikoptrekkers zijn...
Afbeelding artikel

Fordjes kijken in Maldegem

In het Belgische Maldegem waren in het laatste weekend van augustus zo’n 240 Ford-trekkers te bewonderen.
Afbeelding artikel

Trekkerverzamelaar Meiny Bakker: ‘Eenvoud constructie is kenmerkend voor John Deere D’

Meiny Bakker voegde tien jaar geleden de vierde letter uit het alfabet toe aan zijn John Deere-verzameling: type D.
Beheer
WP Admin