Terug naar nieuwsoverzicht

Vervaet Connect op alle machines

Vanaf dit jaar zijn alle geleverde Vervaet-machines 'connected'. - Foto: Peter Roek

Vervaet levert al zijn machines van 2022 met Vervaet Connect. De machines verzamelen via sensoren diverse gegevens en via het nieuwe onlineportaal MyVervaet zijn die gegevens dan ook direct online beschikbaar.

Zowel actuele als historische gegevens zijn in te zien. Ze kunnen ook worden uitgewisseld met andere informatiesystemen, zoals onder andere van John Deere, Dacom en Agrarmonitor. Eigenlijk alle gegevens die de chauffeur in de cabine kan aflezen zijn op afstand online af te lezen.

Het systeem verwerkt ook opbrengstkaarten van de bietenrooiers of applicatiekaarten voor de mesttanks. Voor de Hydrotrike en Quad 550 kun je in MyVervaet ook applicatiekaarten aanmaken. Op afstand kan software worden geïnstalleerd, en ook foutmeldingen verschijnen in MyVervaet. Niet alleen voor de gebruiker, maar ook te gebruiken door de technische ondersteuning in Biervliet. Die heeft daardoor meer mogelijkheden om op afstand service te verlenen.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nieuwe bumper koppelt direct aan frontgewicht

De fabrikant Tractorbumper uit Alphen komt met een nieuw bumpermodel. De Connect bumper koppel je met twee bouten aan de Pateer...
Afbeelding artikel

Eenvoudige schijvenbemester van Rollex

G. Kool Machinebouw, bekend van de Simko-bemesters, zet een nieuwe simpele Rollex Eco 600-bemester op de markt. De machine is de...
Afbeelding artikel

Loof doden door te scheuren

Wasse Mechanisatie uit Hijken (Dr.) gaat machines van de Deense machinebouwer MRS Plant Technology importeren. Dat bedrijf bouwt schoffelmachines en looftrekkers...