fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Tobroco nu ook te koop als Doosan

- Foto: Tobroco-Giant

Tobroco levert vanaf dit jaar vijf typen knikladers in de Doosan-kleurstelling voor het Europese dealernetwerk.

Tobroco, de fabrikant van de Giant-knikladers, zal met ingang van dit jaar knikladers aan de Koreaanse bouwmachinefabrikant Doosan leveren. Die gaat de knikladers onder eigen naam en kleuren via zijn Europese dealernetwerk aan de man brengen. Het gaat om vijf typen knikladers in het segment van 3.500 tot 5.000 kilo.

Al sinds 2013 levert de Oisterwijkse fabrikant ook een aantal kleinere modellen aan Kubota. Deze werkwijze is de geijkte manier voor grote fabrikanten om toch een volledig programma van groot tot klein aan te kunnen bieden, zelfs al zijn de aantallen te klein om zelf een rendabele productie op te zetten.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Dieci levert sterkere telescopische kniklader

Het Italiaanse Dieci heeft een nieuw topmodel kniklader gepresenteerd. De Agri Pivot T80-knikverreiker heeft ruim 150 pk motorvermogen.
Afbeelding artikel

Gebroeders Geens introduceert elektrische Knikmops

Gebroeders Geens, brengt de elektrische Knikmops KM 140 E op de markt. De elektrische kniklader is verkrijgbaar met twee accupakketten.
Afbeelding artikel

Tobroco Giant G2700-wielladers nu ook elektrisch aangedreven

De G2700-wielladers van Giant zijn binnenkort leverbaar met een elektrische krachtbron. Ze zijn een slag groter dan de G2200-wielladers.
Beheer
WP Admin