fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Miljoenenorders voor APH Group

APH Group sluit miljoenencontracten in China, Roemenië en Saudi-Arabië. Foto: APH Group

Eind 2021 sloot APH Group, distributeur van landbouwmachines uit Heerenveen, miljoencontracten voor de levering van meerdere machines en installaties voor fritesfabrieken in China, Roemenië en Saudi Arabië.

APH Group gaat bij drie nieuw te bouwen fritesfabrieken de bewaar-, sorteer- en wasserij-installaties leveren. De komende maanden zullen lokale APH Group technici deze in fases installeren en in bedrijf stellen.

China eet meer friet

Bij een grote Chinese aardappelproducent- en verwerker worden een bunkersorteercomplex en een grote bewaring geïnstalleerd. “De consumptie van frites zit dusdanig in de lift in China, dat onze klant ervoor heeft gekozen om verder te investeren in dit segment van de markt door de fritesproductie uit te breiden”, vertelt Steven Koop, sales manager engineering bij APH Group. “Wij gaan onder andere sorteer- en wasinstallaties leveren van Wevano en Tummers, maar ook de nodige Omnivent-installaties en Miedema-machines”, aldus Koop.

De volgens APH Group eerste fritesfabrieken in Roemenië en Saudi Arabië worden eveneens voorzien van machines en installaties van genoemde Nederlandse fabrikanten.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Aeres start met studie Agrotechniek & Engineering

Vanwege groeiende vraag naar afgestudeerden met kennis van landbouw en techniek introduceert Aeres de studie Agrotechniek & Engineering.
Afbeelding artikel

Vlakstelling van kunstmeststrooier (automatisch) corrigeren

Valtra-systeem Smart Top Link corrigeert de hoek van de kunstmeststrooier automatisch. Aanleiding voor TREKKER om zich hierin te verdiepen. Bestaan er...
Afbeelding artikel

Wil jij deze New Holland T7.300 testen?

TREKKER is op zoek naar een enthousiaste, kritische tester die de New Holland T7.300 wel eens wil proberen.
Beheer
WP Admin