fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Het succes van online machine veilingen volgens Troostwijk Auctions

Stef Hooijman is beëdigd taxateur van onder meer trekkers en ander landbouwmaterieel. - Foto: screenshot uit video

Wat is nu het succes van het online kopen en verkopen en hoe komt het nu dat online veilingen ineens zo populair zijn? Is dit iets wat over komt waaien vanuit Amerika? Wat kan je prima kopen en verkopen op een veiling en wat niet? En welke rechten en plichten heb je nu als koper en verkoper? En waarom een veiling een prima optie is voor de handel en de boer of loonwerker, zelfs voor de machines, banden, onderdelen of trekkers waarvan je niet verwacht.

Hoe dat veilingproces werkt tot in de kleinste details, legt Troostwijk Auction-accountmanager Stef Hooijman uit. Zijn vaste slogan is dan ook niet voor niets “alles heeft waarde”.

Bijzonder is de ervaring hoe het veilingproces in twintig jaar helemaal evolueerde van een fysieke veiling op locatie naar een proces dat volledig online plaatsvindt. Het grote voordeel: een gigantisch koperspubliek dat wereldwijd meekijkt, zoekt en biedt op kavels.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Podcast: Wat is het succes van online machineveilingen?

In deze podcast legt Troostwijk Auction-accountmanager Stef Hooijman uit hoe het machineveilingproces werkt. Bijzonder is de ervaring hoe het veilingproces in...
Afbeelding artikel

Carlos Verschueren: ‘Wij ontwikkelen dealernetwerk Zasso voor Benelux’

Welke plannen heeft Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren, met de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso?
Afbeelding artikel

Ronnie Smits (Aeres): ‘Unieke studie landbouw én techniek’

​Aeres start met de studie AgroTechniek en Engineering. Studieleider Ronnie Smits legt uit waarom dit een unieke en kansrijke studie is.
Beheer
WP Admin