Terug naar nieuwsoverzicht

Het nieuwe logo van Massey Ferguson

Het nieuwe transparante logo van Massey Ferguson. Foto: Massey Ferguson

Machinefabrikant Massey Ferguson heeft het bekende logo opgefrist. Het bekende drievoudige driehoek-design behoudt zijn vorm, maar krijgt een modern en transparant uiterlijk.

Massey Ferguson viert komend jaar zijn 175-jarige jubileum. In 2022 is het 175 jaar geleden dat Daniel Massey in het Canadese Newcastle zijn werkplaats opricht. De machinefabrikant maakt gebruik van de gelegenheid en presenteert een nieuw logo. De vorm is gelijk gebleven, maar het logo is nu transparant en plat.

Het embleem vertegenwoordigt met de drie overlappende driehoeken de wederzijds waardevolle relatie en vertrouwen tussen klanten, dealers en het merk, aldus de fabrikant. Met de invoering van het nieuwe logo is ook de slogan vernieuwd en luidt: ‘’Born to Farm’’. Vanaf 2022 worden zowel het nieuwe embleem als de slogan stapsgewijs geïntroduceerd op de gebouwen en producten van de rode AGCO-dochteronderneming.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Massey Ferguson 3085 omgebouwd tot cabrio met zonnedak

De Massey Ferguson 3085 was voor klanten een vertrouwde trekker in de werkplaats van Lugtenberg. Jarenlang stond hij daar op bokken.
Afbeelding artikel

Sima 2022: MF gaat verdubbelen en zaaimachines verkopen in Europa

Massey Ferguson presenteert ambitieuze groeidoelstellingen tijdens vakbeurs Sima 2022 en gaat zaaimachines verkopen in Europa.
Afbeelding artikel

Lezer van de maand: Ewout van Beek

TREKKER-lezer Ewout van Beek heeft eens een MF 135 in stukken gekocht en later weer rijdend verkocht. 'MF 135, een prachtig...
Beheer
WP Admin