Terug naar nieuwsoverzicht

Het nieuwe logo van Massey Ferguson

Het nieuwe transparante logo van Massey Ferguson. Foto: Massey Ferguson

Machinefabrikant Massey Ferguson heeft het bekende logo opgefrist. Het bekende drievoudige driehoek-design behoudt zijn vorm, maar krijgt een modern en transparant uiterlijk.

Massey Ferguson viert komend jaar zijn 175-jarige jubileum. In 2022 is het 175 jaar geleden dat Daniel Massey in het Canadese Newcastle zijn werkplaats opricht. De machinefabrikant maakt gebruik van de gelegenheid en presenteert een nieuw logo. De vorm is gelijk gebleven, maar het logo is nu transparant en plat.

Het embleem vertegenwoordigt met de drie overlappende driehoeken de wederzijds waardevolle relatie en vertrouwen tussen klanten, dealers en het merk, aldus de fabrikant. Met de invoering van het nieuwe logo is ook de slogan vernieuwd en luidt: ‘’Born to Farm’’. Vanaf 2022 worden zowel het nieuwe embleem als de slogan stapsgewijs geïntroduceerd op de gebouwen en producten van de rode AGCO-dochteronderneming.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Lezer van de maand: Ewout van Beek

TREKKER-lezer Ewout van Beek heeft eens een MF 135 in stukken gekocht en later weer rijdend verkocht. 'MF 135, een prachtig...
Afbeelding artikel

Eerste traploze MF 8S-trekker in Nederland

Zo rijdt de Massey Ferguson 8S.245 Dyna VT. TREKKER maakt een proefrit op sportcentrum Papendal in Arnhem.
Afbeelding artikel

Miljoenste Massey Ferguson gemaakt in Beauvais

De fabriek van Massey Ferguson in het Franse Beauvais leverde de miljoenste trekker af. De vestiging produceert al sinds 1960 trekkers....
Beheer
WP Admin